• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

18.01.2023

18:48

OVAKO IZGLEDA SIN VESNE TRIVALIĆ! (FOTO)

Kultura

OVAKO IZGLEDA SIN VESNE TRIVALIĆ! (FOTO)

Podeli vest

Vesna Trivalić jedna je od naših najuspešnijih glumica koja iza sebe ima veoma uspešne uloge. Udala se za plastičnog hirurga sa kojim se preselila u Dubai i dobila sina.

Iako Vesna ne voli da eksponira porodicu u javnosti niti da otkriva intimne detalje iz kuće, zna se ko je njen suprug i površno se zna o njihovoj ljubavnoj priči. Ipak, gotovo da niko ne zna kako izgleda njen sin Nikola.

Trenutno je glavni urednik jednog stranog haba i na tom sajtu može da se nađe najviše podataka o njemu - prenosi "Blic". Ovako se predstavio:

- Zovem se Nikola i studiram englesku književnost, politiku i ekonomiju na koledžu u Dubaiju. Počeo sam da debatujem kada sam imao 11 godina, i od tada stalno pronalazim nove načine da izazovem sebe na takmičarskom nivou. Uživao sam u uspehu osvajanjem raznih nagrada za najboljeg delegata (MUN) i najboljeg govornika. Debata je na mnogo načina veoma human sport, nauka i umetnost.

Foto: Peđa Milosavljević

U našoj je prirodi da budemo radoznali i da težimo znanju, a ipak smo izuzetno konkurentna i kritična bića. Debata je brak između te dve niti; pruža nam fazu u kojoj možemo da učimo, razvijamo se i rastemo i kao pojedinci i kao društvo - rekao je između ostalog Nikola.

Kako se dalje može videti u njegovom CV-ju, nakon škole u Dubaiju je upisao je englesku književnost na univerzitetu u škotskom gradu Edinburgu.

 

 

On pored srpskog i engleskog, tečno govori francuski jezik.

BONUS VIDEO: 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija