• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

23.01.2023

08:45

MILAN MARIĆ NIJE BIO PRVI IZBOR! Žarko Laušević je želeo da ga igra POKOJNI GLUMAC!

printscreen

Kultura

MILAN MARIĆ NIJE BIO PRVI IZBOR! Žarko Laušević je želeo da ga igra POKOJNI GLUMAC!

Podeli vest

Serija "Pad" počela je da se emituje na Super star kanalu, a već svi pričaju o glumi glavnog glumac Milana Marića koji igra svog proslavljenog kolegu Žarka Lauševića

O filmu i seriji o životu Žarka Lauševića, koji je 1993. godine u saomodobrani ubio dva mladića u Crnoj Gori, priča se godinama. I sam Žarko je govorio o ovoj temi i kada su ga pitali da li bi voleo da se snimi nešto o njegovom životu, on je odgovorio:

- Jedva čekam da vidim šta će biti na kraju. 

Pre skoro sedam godina, kada se tek vratio u Srbiju iz Amerike, Lauševića je novinarka pitala kom glumcu bi dao da igra njega. Kao i uvek, Lauš se prvo našalio, pa je onda rekao da bi Nebojša Glogovac odlično odigrao njegov lik. 

Foto: tanjug

Nebojša Glogovac

- Mene sigurno ne bih birao kada bih bio producent i reditelj. Ima tu jako puno mladih glumaca i ne samo za tu ulogu, nego mislim da mogu da budu vodeći glumci u ovoj zemlji. Na primer Nebojša Glogovac koji možda više nije mlad glumac, ali je vodeći - rekao je tada Žarko Laušević.

Niko nije ni slutio da će legendarni Glogi preminuti 9. februara 2018. godine, samo dve godine nakon ovog Žarkovog intervjua. Nebojša Glogovac je preminuo od raka pluća.

Serija "Pad" govori o životu Žarka Lauševića od momenta kada je u saomoodbrani ubio dva mladića. 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija