• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

29.01.2023

14:39

BEŠLAGIĆA NAPALI ZBOG ISTINE O SAŠI PETROVIĆU, ŽESTOKO ODGOVORIO: Čoveka su ucenjivali za lovu, jedva je preživljavao

printscreen

Kultura

BEŠLAGIĆA NAPALI ZBOG ISTINE O SAŠI PETROVIĆU, ŽESTOKO ODGOVORIO: Čoveka su ucenjivali za lovu, jedva je preživljavao

Podeli vest

Glumac Enis Bešlagić naišao je na brojne negativne komentare jer je u svojoj poruci posvećenoj pokojnom Saši Petroviću otkrio da su kolege bile prema njemu nekorektne i da su mu davali male honorare

Enisovi pratioci na društvenim mrežama smatraju da o ovome ne treba da se priča, sada kada Petrovića više nema. 

- Mora li se u negativnom kontekstu oprostiti od ovakvog čoveka, pa i glumca na kraju? Ja vas, Enise, mnogo cenim, ali zasipate nas nekim citatima, mudrolijama, a i sami ste takvi. Svako dobro - samo je jedan od komentara.

Enis je odlučio da pojasni svoje tvrdnje zbog kojih su ga napali:

- Čoveka su ucenjivali stalno za lovu i igrao je da preživi... Nije snimao dugo ništa i jedva je živeo. Sada su se našli svi kao žao im ga je, a kada smo se sreli zadnji put, pričali smo o ovome što sam napisao i to je njegova zadnja poruka licemerima. A ako ćemo samo pod tepih stavljati stvari, onda imate druge ljude bez stava, pa njih pratite. Licemerstvo je fuj - odgovorio je Bešlagić, prenosi 24sata.hr.

 Enis Bešlagić je u prvoj javnoj poruci kojom se oprostio od prijatelja otkrio kakav su odnos kolege imale prema Saši Petroviću. 

Glumac Saša Petrović preminuo je juče u 62. godini, a kako su preneli bosanskohercegovački mediji, u poslednje vreme mu je zdravlje bilo narušeno.

Foto: printscreen

Saša Petrović

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

Obeležen Međunarodni dan devojčica u IKT!
Politika

Obeležen Međunarodni dan devojčica u IKT!

Narodna Skupština Republike Srbije, Ministarstvo informisanja i telekomunikacija, Udruženje poslovnih žena Srbije i Program Ujedinjenih nacija za razvoj, svečano su obeležili Međunarodni dan devojčica u sektoru informaciono-komunikacionih tehnologija, u Domu Narodne skupštine Republike Srbije.

25.04.2024

16:35

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija