• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

07.03.2023

12:41

POJAVILA SE U SURVAJVERU, KARIJERU NIJE GRADILA NA OČEVOM IMENU! Evo gde je završila ćerka Marka Nikolića i čime se bavi! (FOTO)

printscreen

Kultura

POJAVILA SE U SURVAJVERU, KARIJERU NIJE GRADILA NA OČEVOM IMENU! Evo gde je završila ćerka Marka Nikolića i čime se bavi! (FOTO)

Podeli vest

Ćerka Marka Nikolića, Mina, pojavila se u prvoj sezoni "Survajvera", kada je kao mlada glumica, koju smo videli u svega par televizijskih projekata, otkrila čija je ćerka.

Baš zbog toga što karijeru nije želela da gradi na očevom imenu, uloge je pažljivo birala, pa smo je gledali u serijama "Žigosani u reketu", "Mama i tata se igraju rata", "Jutro će promeniti sve" i "Besa". Ipak, nakon učešća u "Survajveru", očekivali smo da ovo poznato lice malo češće vidimo na TV ekranu. Ipak, Mina je otkrila da pravu ulogu još uvek čeka, a do tada radi posao van svoje struke.

- Zasad i dalje radim u kafiću i čekam pravu priliku. Neku komediju, zašto da ne? Možda baš zato što je izvan moje komforne zone, želela bih da je radim. Verujem da sa dramom znam meru, dok se s komedijom teže opuštam. Sve pomalo, po pet odsto - navela je Mina za "Novosti" svojevremeno.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nikolić Mina (@zha.na_)

Ćerka Marka Nikolića sada radi u jednom malom lokalu, gde pravi i prodaje poslastice od pirinča.

Naime, da se ovim poslom bavi Mina je ponosno pokazala i na malim ekranima, kada se u rijalitiju "Najveći gubitnik" pojavila kao podrška Aleksandra Stevanovića, brata Steve Stevanovića, njenog saborca iz "Survajvera".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nikolić Mina (@zha.na_)




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija