• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/A.S.

21.03.2023

11:47

VIKTOR SAVIĆ NOKAUTIRAO MLADIĆA! Ostao nepomično da leži na zemlji, isplivao snimak tuče (VIDEO)

printscreen

Kultura

VIKTOR SAVIĆ NOKAUTIRAO MLADIĆA! Ostao nepomično da leži na zemlji, isplivao snimak tuče (VIDEO)

Podeli vest

Viktor Savić objavio je na svom Instagram profilu snimak iz ringa u kojem se može videti kako se tuče sa nepoznatim momkom, kojeg je na kraju i nokautirao, usled čega je mladić završio na zemlji, gde je ostao da leži napomično.

Savić važi za glumca koji ne voli toliko medijski da se eksponira, ali je često aktivan na svom Instagram profilu. 

On na pomenutoj platformi kači snimke iz svog privatnog života, gde se može videti kako voli svakodnevno da se provodi kako sa prijateljima, tako i kolegama, a prisutne su i brojne objave u vezi humanitarnih akcija.

Foto: Novak Đurović

Viktor Savić

Sada je na svom profilu Viktor je objavio snimak koji će, neminovno je, izazvati buru javnosti.

Kako možemo primetiti, glumac se nalazi u ringu sa svojim protivnikom, gde izvode mnoge bokserske poteze, dok ih jedan mladić posmatra van ringa i dajem im sugestije. 

Foto: Instagram/printscreen

Viktor Savić u ringu

U jednom momentu je protivnik uhvatio Savića za struk u nadi da će ga oboriti, ali je glumac uspeo da se odbrani i čak odgurne rivala od sebe. 

Već u sledećem kadru vidimo kako protivnik drži Viktora za nogu, dok ga glumac udara u glavu i skakuće, a onda je počeo jače da skače i da ga tom prilikom udara kolenom u stomak.

Foto: Instagram/printscreen

Viktor savić zadao završni udarac

Kada je protivnik popustio usled bola, Viktor ga je ponovo udario više puta u stomak i onda mu zadao završni udarac, tako što ga je nokautiao u glavu, gde je mladić istog mometa pao na zemlju i ostao da leži nepomično.

Čitavu borbu možete pogledati u videu ispod. 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija