• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

29.03.2023

23:00

NAJBOLJEG FRAJERA U JUGI DROGA JE POTPUNO UNIŠTILA! Predviđali su mu holivudsku karijeru, a ovo je njegova priča!

printscreen

Kultura

NAJBOLJEG FRAJERA U JUGI DROGA JE POTPUNO UNIŠTILA! Predviđali su mu holivudsku karijeru, a ovo je njegova priča!

Podeli vest

Glumac Nebojša Bakočević najveću slavu, ali i simpatije žena stekao je osamdesetih godina kada je bio u žiži interesovanja, a kako se pisalo droga ga je uništila.

Naime, njegov otac Lazar je bio generalni sekretar Teniske asocijacije Jugoslavije. Otuda potiče i Nebojšina ljubav prema „belom sportu“.

Ipak, u jednom intervjuu je priznao da je glumu upisao „zbog žena“.

Glumom je počeo da se bavi još kao dečak, a prvu filmsku ulogu je dobio sa devet godina u drami Save Mrmka „Rekvijem za teškaša“.

Proslavljeni glumac Nebojša Bakočević prvu ulogu ispred kamere zabeležio je vrlo mlad, kada se davne 1973. godine pojavio u jednoj epizodi "Pozorišta u kući", a nove su ubrzo počele da se nižu.

Tokom devedesetih glumio je u mnogim filmovima i serijama poput „Zaboravljeni“, „Violinski ključ“, „Original falsifikata“, „Crni bombarder“, „Velika frka“, „Tamna je noć“ i mnogim drugim. Odigrao je manju ulogu u drami „Nož“, a potom se skoro potpuno povukao iz javnog života, nakon spekulacija da je počeo da se drogira.

Glumac je bio mnogo popularan, nije često davao izjave domaćim medijima, čak se trudio da se sakrije od njih.

Bakočević tokom osamdesetih i devedesetih bio miljenik lepšeg pola.

Foto: printscreen

 

Početkom dvehiljaditih godina, popularni glumac se potpuno povukao iz javnosti, a beogradski mediji su pisali da je postao zavisnik. 

Jedno vreme su u novinama kružile informacije da je uhapšen zbog pokušaja pljačke u Kotoru, a navodno je glumac pokušao da nabavi novac za drogu.

Neki su išli i korak dalje, te su pisali da sugrađani viđaju Bakočevića kako „baulja“ ulicama srpske prestonice.

Na sve ove navode glumac nije reagovao, samo je jednom prilikom istakao da više neće ni da pokušava da demantuje sve što se o njemu piše.

Nije mu išlo u prilog ni to što je smatran jednim od najpoželjnijih muškaraca na srpskoj javnoj sceni.

Foto: printscreen

 

S obzirom da nije pokušavao da se pravda, šta se sa njim desilo početkom dvehiljaditi i zašto ga nema na filmu i televiziji, znaju samo njemu bliski ljudi.

Glumac je, inače, jednom prilikom istakao da ne želi da bude estradna ličnost, već da živi u miru daleko od očiju javnosti. 

Nije poznato hoćemo li ga ponovo gledati u nekom novom ostvarenju, ali jedno je sigurno, žene bi to dočekali sa velikim oduševljenjem.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija