• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/A.S.

10.04.2023

22:13

OVAKO IZGLEDA SUPRUGA DEJANA LUTKIĆA! U braku su 25 godina, a sada su otkrili detalje iz svog odnosa: Mnogo se promenio, potpuno smo različiti

ATA Images

Kultura

OVAKO IZGLEDA SUPRUGA DEJANA LUTKIĆA! U braku su 25 godina, a sada su otkrili detalje iz svog odnosa: Mnogo se promenio, potpuno smo različiti

Podeli vest

Dejan Lutkić i njegova supruga Ljubinka u srećnom braku su 25 godina, a kako kažu u svom odnosu nemaju nesuglasice jer su naučili da prave kompromise.

Glumac Dejan Lutkić već 25 godina je u skladnom braku sa suprugom Ljubinkom, koja je po zanimanju inženjer elektrotehnike, a sa kojom ima dve ćerke, Anastaziju i Nađu. 

Iako ne voli često da eksponira detalje iz privatnog života, Dejan je sa svojom lepšom polovinom svojevremeno govorio o "tajnom receptu" dugotrajnog braka.

Foto: Foto: Aleksandar Jovanović Cile

Dejan Lutkić sa suprugom

 

- Ako dvoje rade na svom odnosu i istovremeno rade i na sebi, trude se da svakog dana budu bolji, onda to prosto mora da traje. Vrlo je jednostavno, nema tu spektakularne filozofije i recepta - istakao je Lutkić, prenosi "Alo", dok Ljubinka tvrdi da ljudi obično vrlo lako odustaju jer ne žele da ulože trud.

- Kad smo počeli vezu, bila sam prilično teška, jednosmerna i isključiva, bilo je ili kako ja hoću ili nikako. Naravno, tako ne može da opstane nijedan odnos. Potrebni su veliko strpljenje i velika ljubav da bi se to promenilo, da shvatiš da promena nije promena karaktera, nego pristupa. Morala sam drugačije da se postavim u određenim situacijama i prihvatim neke stvari oko sebe i iskoristim ih tako da meni bude dobro, jer je onda dobro i ljudima oko mene. Na svemu tome sam radila zajedno sa Dejanom, koji je takođe promenio mnogo toga kod sebe. Nas dvoje smo potpuno različiti, on je umetnik, u oblacima, a ja sam prizemna i precizna. Kod mene je dva i dva uvek četiri, a kod njega nije. Srećom, našli smo sredinu, oboma nam je lepo i ponosni smo što smo uspeli da izgradimo takav odnos.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dejan Lutkic (@dejan_lutkic)

Uz razumevanje i međusobnu pomoć par je uspeo da ih prevaziđe sve životne prepreke i probleme u njihovom odnosu.

- Da nismo, ne bismo mogli da nastavimo dalje, jer upravo takvi momenti pokazuju koliko zaista imate volje i želje da budete sa nekim. Uostalom, živimo u turbulentnim vremenima već jako dugo, ali smo ipak uspeli da se izborimo i opstanemo. Nadam se da nam sad predstoje neke lepše borbe - kaže Dejan.

Dejan i Ljubinka izuzetno su privrženi kući, ali su i veliki romantici, te jedva čekaju da se uveče vrate u dom, sednu, popričaju ili samo ćute zajedno, uz sveće ili čašu vina.

- Ništa nije pod obavezno, važno je samo da podelimo kako se osećamo. Uživamo u trenutku, malim stvarima. Sa decom imamo sjajan odnos, one vole da budu sa nama jer nismo tipični roditelji. Sve vreme se zabavljamo, Dejan stalno ima neke akcije, posebno kad idemo na putovanja, glumata, priča, zasmejava nas, uvek je živo - objašnjava Ljubinka, a Dejan dodaje da s ćerkama provode dosta vremena.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija