• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/A.S.

12.05.2023

13:45

UPALA SAM U VODU I POČELA DA SE DAVIM! Jelisaveta Orašanin se prisetila traumatičnog događaja iz života, spasao je misteriozni čovek

Printscreen/Instagram

Kultura

UPALA SAM U VODU I POČELA DA SE DAVIM! Jelisaveta Orašanin se prisetila traumatičnog događaja iz života, spasao je misteriozni čovek

Podeli vest

Jelisaveta Orašanin ispričala je kako ju je misteriozni muškarac spasao kada je sa svega četiri godine upala u reku i počela da se davi.

Glumica Jelisaveta Orašanin gostujući u jednoj emisiji ispričala je traumatičan događaj iz svog života.

Naime, kada je imala četiri godine, Jelisaveta se okliznula i upala u reku, gde je počela da se davi i potpuno izgubila svest. Na svu sreću, misteriozni muškarac je uspeo da izvuče glumicu iz vode, a ona nikada nije saznala ko je taj čovek koji joj je spasao život. 

Foto: instagram/jagodenamagli

Jelisaveta Orašanin

- Bio je to 31. maj 1992. dan osnovne škole “Kralj Petar Prvi”. Na tu priredbu smo sestra i ja trebalo da odemo. Krenula je neka kiša. Ja imam u tom trenutku četiri godine, a sestra osam. Mama nam nije dozvoljavala da prelazimo ovu biciklističku stazu. Dotle smo samo smele da idemo i mi smo taj dogovor poštovale. Do tog dana. Ja sam se zaletela, sestra je vikala da se vratim, ali ja je nisam poslušala. Strčala sam dole sa drugaricom. Ja sam se okliznula na mahovinu i upala u vodu. Počela sam da se davim. I tako sam se davila, davila, i kao što volim da kažem, došla već do odjavne špice - počela je priču Jelisaveta tokom gostovanja u emisiji "TV lica kao sav normalan svet".

Kaže kako se samo seća da su se neke dve žene sunčale na nekoj ležaljci, i drugarice koja je vrištala u tom trenutku.

Foto: Zoran Sinko

Jelisaveta Orašanin

- I onda sam se isključila. Probudila sam se u kadi. Bila sam obučena, a sestra me je tuširala. Sestra je objasnila mami šta se desilo. Mama je strčala dole da vidi gde je taj čovek koji me je spasao, ali njega nije bilo. On me je najverovatnije samo izneo i predao sestri. Ja sam se najverovatnije probudila tu pred lift. Sutradan je mama došla na posao i kolega joj je rekao pa što nam nisi rekla šta se dogodilo. Onda je moja mama počela da plače. I ona je pitala ko je taj čovek, a on joj je rekao da ga zna sa pecanja, da sutra ide na ratište i da će se najverovatnije opet sresti kad se vrati. Od tada ja nisam više čula za njega. Ako se prepoznate u ovoj priči molim vas da mi se javite. Jednom sam mu zapalila sveću. Nadam se da je živ i da će mi se jednog dana javiti - rekla je poznata glumica.

Podsećanja radi ova uspešna srpska glumica sa suprugom košarkašem Milošem Teodosićem i njihovom decom živi na relaciji Beograd-Bolonja. Nakon pauze zbog druge trudnoće, glumica se nedavno vratila na scenu Beogradskog dramskog pozorišta.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)
Live TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)

Šta se zaista desilo 14. aprila? Odgovor Izraela na napad Irana je pomalo čudan. Navodno Iran je pokušao nuklearni napad na Izrael. Na ovu temu u "Info danu" govorio je Nikola Vrzić, glavni urednik portala RT. Uživo u program javio se pilot Stevan Ignjatović koji je detaljnije govorio o avionima koji su sposobni da nose nuklearne bombe.

23.04.2024

16:13

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)
Live TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)

Život pod terorom Aljbina Kurtija na Kosovu i Metohiji još uvek predstavlja ogroman problem za Srbe koji tamo žive, a Zapad, sa svojim licemernim ponašanjem i dvostrukim aršinima, ne doprinosi rešavanju situacije. Na ovu temu u "Info jutru" televizije Informer govorio je predsednik Društva lobista Srbije Nenad Vuković.

23.04.2024

12:40

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Objavljen datum Putinove inauguracije!
Planeta

Objavljen datum Putinove inauguracije!

Inauguracija ruskog predsednika Vladimira Putina, biće održana 7. maja, rekao je Andrej Klišas, predsednik Komiteta za ustavno zakonodavstvo i državnost u Savetu Federacije, javlja agencija TASS.

23.04.2024

15:33

Magazin

Džet set

Srbija