• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D. I.

04.06.2023

07:40

MIRKA ZABORAVILA KAD JOJ JE ROĐENO 4. DETE! Glumica iznenadila izjavom: Zvala sam mamu da pitam da l' je 2021. ili 2022. godine!

Youtube Prntscreen/PinkOfficial

Kultura

MIRKA ZABORAVILA KAD JOJ JE ROĐENO 4. DETE! Glumica iznenadila izjavom: Zvala sam mamu da pitam da l' je 2021. ili 2022. godine!

Podeli vest

Mirka Vasiljević majka je četvoro dece i ne može baš svakom da popamti rođendane, a nekima čak ni godinu rođenja, što je i sama priznala.

Mirka je gostujući u emisiji "Magazin In" ispričala kako ponekad ima problem da se seti kad su joj deca rođena, ali je progovorila i o sistemu moji ima kako bi se setila u kom im je mesecu rođendan.

Foto: ATA Images

Ne može baš uvek da se seti kad joj je koje dete rođeno... Mirka

Ono što je ispričala izazvalo je smehotres u studiju.

- Relativno skoro je trebalo neku papirologiju da popunjavam i zbunila sam se. Popunila sam za prva tri deteta i zbunim se kod četvrtog. Zvala sam majku da pitam da li je dete rođeno 2021. ili 2022. godine. Kad ide po redu tako znam, a kad idem preko reda ne zna. Zato sam bila mudra, dvoje sam rodila u oktobru, a dvoje u decembru. Jednog dana kad postanem senilna pitaću: ''Je l si ti iz oktobra ili decembra?''. Ma nema greške - otkrila je Mirka i nasmejala sve u studiju do suza.

Foto: Insajder/Darko Cvetanović

Vujadin Savić i Mirka Vasiljević

Podsetimo, Mirka sa fudbalerom Vujadinom Savićem ima četvoro dece, i to dva sina i dve ćerke: Andreja, Adrijanu, Mihajla i Aniku.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija