• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J. V.

07.06.2023

09:05

SEKA SABLIĆ DOBILA VREDNU NAGRADU! Glumica je srećna, ali ne želi da slavi!

Marko Đoković

Kultura

SEKA SABLIĆ DOBILA VREDNU NAGRADU! Glumica je srećna, ali ne želi da slavi!

Podeli vest

Seka Sablić primila je nagradu "Zlatni pečat" Jugoslovenske kinoteke za izuzetan doprinos u filmskoj umetnosti. Proslavljena glumica je primajući priznanje istakla da je zahvalna na nagradi, ali da nije vreme za slavlje.

Seka Sablić koja uskoro puni 81 godinu, ne propušta ni jedan bitan događaj. Ona je došla na proslavu kinoteke, gde je primila značajnu nagradu. 

- Iako danas možda nije vreme za slavlje i nagrade, ja se radujem ovom priznanju Jugoslovenske kinoteke, jer mislim da nam ovakvi događaji pomažu da se vratimo u neko bolje vreme, koje smo imali - naglasila je Jelisaveta Seka Sablić.

Foto: Tanjug

Seka primila nagradu

Glumica je istakla da je posebno dirnuta što se danas nalazi u tako značajnom društvu dobitnika kao su reditelji Živojin Pavlović i Đorđe Kadijević.

- Ponosna sam što dobijam vrhunsku nagradu, najveću koju jedna filmska ustanova kakva je Jugoslovenska kinoteka može da dodeli. Zahvalna sam životu što stojim ovde i mogu da primim nagradu, sa radošću koju imam u srcu. Tu radost ću priključiti svojoj ličnoj sreći - zaključila je nagrađivana glumica.

Foto: Tanjug

Nagrada "Zlatni pečat"

Jelisaveta Seka Sablić u poslednje vreme je veoma aktivna na malom i velikom ekranu, tako da ju je publika gledala u sitkomu „Tri muškarca i tetka”, „Slučaj porodice Bošković”, „Junaci našeg doba”, trećoj sezoni serije „Dug moru”, filmovima „Komedija na tri sprata”, „Munje opet!”.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Gustnado je stigao u Srbiju! Traje kratko, ali za sobom ostavlja surovu pustoš!
Društvo

Gustnado je stigao u Srbiju! Traje kratko, ali za sobom ostavlja surovu pustoš!

U ataru između Crepaje i Padine u sredu popodne uočena je pojava za koju su mnogi pomislili da je tornado ili tromba, a u mnoštvu komentara povodom snimka objavljenog na društvenim mrežama, našle su se i pretpostavke da je Srbijom protutnjao “pustinjski đavo”, međutim, autorka snimka je navela da je u pitanju gustnado (gastnado).

18.04.2024

21:47 >> 21:50

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija