• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA
Informer
Video
author image
M.J.

Novinar

30.03.2025

12:43

Osušio se! Nenad Lazić smršao 78 kilograma, evo kako održava kilažu!

ATAIMAGES

Rijaliti

Osušio se! Nenad Lazić smršao 78 kilograma, evo kako održava kilažu!

Podeli vest

Nenad Lazić poznatiji kao Neca TikToker smršao je do neprepoznatljivosti, a sada je otkrio kako održava kilažu.

Iako je često isticao da je nepopravljivi hedonista koji uživa u dobrom zalogaju, bivši zadrugar Nenad Lazić je sa 152 kilograma spao na 78.

Foto: Instagram

 

Nakon saznanja da mu je zdravstveno stanje narušeno, Nenad Lazić kupio je avionsku kartu i otišao u Tursku gde se podvrgao operaciji želuca.

- Nije mi se sviđao moj fizički izgled. Naviknut sam na masnu hranu, jer volim jako da jedem, a u poslednjih par meseci sam se ugojio 30 kilograma. Kad sam video da moje zdravlje ispašta i ne mogu ni stvari da obučem u svojoj veličini, tad sam odlučio da odem u Tursku na operaciju - ispričao je tada Neca.

Operacija želudca dala je željene rezultate, ipak, Nenad Lazić odlučio je da promeni život iz korena. Zdrave obroke počeo je sam da priprema, a recepte rado deli na društvenim mrežama. Kako ističe, najbitnije je da se osetite dovoljno jakim da uđete u proces gubljenja kilograma, a kasnije sve ide lakše.

 

@iamnecaa Recept za KETO hleb Napomena: Ovaj recept je prilagođen na osnovu dostupnih informacija i može se razlikovati od originalnog recepta. Sastojci: • 200 g bademovog brašna • 50 g mlevenog lana • 50 g psilijum praha • 40 g čija semenki • 3 belanca • 1 kašičica sirćeta • 1 kašičica praška za pecivo • 200-250 ml ključale vode • So po ukusu Priprema: 1. Zagrejte rernu na 180 stepeni Celzijusa. 2. U velikoj posudi pomešajte bademovo brašno, mleveni lan, psilijum prah, čija semenke, prašak za pecivo i so. 3. Dodajte belanca i sirće u suve sastojke i dobro izmešajte. 4. Postepeno dodajte ključalu vodu u smesu, mešajući dok ne dobijete konzistenciju testa. 5. Oblikujte testo u željeni oblik hleba i stavite ga na pleh obložen papirom za pečenje. 6. Pecite u prethodno zagrejanoj rerni oko 60 minuta, ili dok hleb ne dobije zlatno-smeđu boju i zvuči šuplje kada ga kucnete odozdo. 7. Izvadite hleb iz rerne i ostavite da se potpuno ohladi pre sečenja. Procena neto ugljenih hidrata: Na osnovu dostupnih informacija, procenjuje se da cela vekna hleba sadrži oko 20-25 g neto ugljenih hidrata. Ako vekna ima oko 500 g, to znači da 50 g hleba sadrži približno 2-2,5 g neto ugljenih hidrata. Recipe for KETO Bread Note: This recipe is adapted based on available information and may differ from the original recipe. Ingredients: • 200 g almond flour • 50 g ground flaxseed • 50 g psyllium husk powder • 40 g chia seeds • 3 egg whites • 1 teaspoon vinegar • 1 teaspoon baking powder • 200-250 ml boiling water • Salt to taste Preparation: 1. Preheat the oven to 180 degrees Celsius. 2. In a large bowl, mix almond flour, ground flaxseed, psyllium husk powder, chia seeds, baking powder, and salt. 3. Add egg whites and vinegar to the dry ingredients and mix well. 4. Gradually add boiling water to the mixture, stirring until you achieve a dough-like consistency. 5. Shape the dough into the desired bread form and place it on a baking sheet lined with parchment paper. 6. Bake in the preheated oven for about 60 minutes, or until the bread turns golden-brown and sounds hollow when tapped from below. 7. Remove the bread from the oven and let it cool completely before slicing. Estimated Net Carbohydrates: Based on available information, it is estimated that the whole loaf contains approximately 20-25 g of net carbohydrates. If the loaf weighs about 500 g, this means that 50 g of bread contains approximately 2-2.5 g of net carbohydrates. #Viral #keto #ketodiet #ketorecipes #ketombe #ketolife #fyp #trending #foryoupage #lowcarb #trending #balkan #balkan ♬ sonido original - SONIDOS LARGOS

 

Nenad Lazić čak i hleb mesi sam, a recept i postupak podelio je nedavno na TikToku.

Sastojci: 200 g bademovog brašna, 50 g mlevenog lana, 50 g psilijum praha, 40 g čija semenki, 3 belanca, 1 kašičica sirćeta, 1 kašičica praška za pecivo, 200-250 ml ključale vode, so po ukusu.

Zagrejte rernu na 180 stepeni Celzijusa. U velikoj posudi pomešajte bademovo brašno, mleveni lan, psilijum prah, čija semenke, prašak za pecivo i so. Dodajte belanca i sirće u suve sastojke i dobro izmešajte. Postepeno dodajte ključalu vodu u smesu, mešajući dok ne dobijete konzistenciju testa. Oblikujte testo u željeni oblik hleba i stavite ga na pleh obložen papirom za pečenje. Pecite u prethodno zagrejanoj rerni oko 60 minuta, ili dok hleb ne dobije zlatno-smeđu boju i zvuči šuplje kada ga kucnete odozdo. Izvadite hleb iz rerne i ostavite da se potpuno ohladi pre sečenja.

Podsećamo, Nenad Lazić proslavio se učešćem u rijaliti programu ''Zadruga''. Po izlasku iz rijalitija posvetio se svom profilu na TikToku na kojem ima 320.000 pratilaca.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, Youtube, Viber.

Pridružite se i saznajte prvi najnovije informacije.

Naše aplikacije možete skinuti na:


Imate mišljenje?

Ukoliko želite da ostavite komentar, kliknite na dugme.

Ostavite komentar

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Politika

TV

Ne propustite novu epizodu emisije "Na merama" - U subotu od 20h ulazimo u trag i nedodirljivima!
Live TV

Ne propustite novu epizodu emisije "Na merama" - U subotu od 20h ulazimo u trag i nedodirljivima!

Prošle sedmice u popularnoj Informerovoj TV emisiji "Na merama" mogli ste, između ostalog, da vidite, kako biznismen iz Ratkova Branko Babić sa Draganom J. Vučićevićem dogovara kupovinu medija Junajted grupe, šta na pijaci pazari ministarka Milica Đurđević Stamenkovski, kakve turustičke aranžmane merka poslanica-blokaderka Biljana Đorđević, gde penzionerske dane provodi nekadašnji lider SPO-a Vuk Drašković…

05.12.2025

10:57

Društvo

JOŠ Društvo VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin