• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A. Jovanović - A. Milić

23.08.2016

19:34

VENDI OTKRIVA IZ PRVE RUKE: Pevačice se je*u za 1.000 evra, a starlete za dopunu za mobilni!

Rijaliti

VENDI OTKRIVA IZ PRVE RUKE: Pevačice se je*u za 1.000 evra, a starlete za dopunu za mobilni!

Podeli vest

Vesna Vukelić Vendi odbrusila i Tijani Ajfon i svojim koleginicama: Sve vi prodajete telo za novac, samo je razlika u ceni

Vesna Vukelić Vendi tvrdi da se pojedine pevačice kurvaju za 1.000 evra, dok starlete to čine za dopunu kredita za mobilni telefon. Zvezda "Farme", "Dvora" i "Velikog brata" saglasna je sa izjavom Tijane Ajfon da među pevačicama ima ubedljivo najviše prostitutki, ali naglašava da ni starlete nisu ništa bolje.

ELITNA PROSTITUCIJA, AJFONKA BRANI UHAPŠENE STARLETE: Najviše kurvi ima među pevačicama!

Laka zarada

Žarko Radovančev

Tijanino okruženje su verovatno instant-pevačice koje se time bave. Razlika između njih je samo u tome što pevačice dobiju 1.000 evra za pružanje seksualnih usluga, a pojedine starlete to čine za dopunu za mobilni telefon - otkriva Vendi.

Vukelićeva dodaje da među prostitutkama ima i pevačica koje su veoma popularne na našim prostorima, a i šire.

- Čula sam i da su pevačice koje važe za zvezde išle na redaljke. Našle su lak način da zarade lovu. Nažalost, ne kapiraju da im se zbog 1.000 evra, koliko zarade prodajući svoje telo, oduzme čast, dostojanstvo, sloboda... Ti ljudi se sutra hvale kako su ovoj ili onoj pevačici dizali noge, kako su je četiri puta za veče, šta su im sve radili... Sve to da bi se pohvalio u društvu. Da ti pare za telo, ali ti uzme dušu - kaže Vesna.

(VRUĆE FOTKE) RANI RADOVI AKTERKE AFERE "ELITNA PROSTITUCIJA": Caca snimala PORNIĆE!

Ava Karabatić:Legalizujte prostituciju!

Bivša starleta i novopečena voditeljka Ava Karabatić zalaže se za legalizaciju "najstarijeg zanata".
- Prostitucija bi trebalo da se legalizuje, pa da se napokon vidi ko je ko. Ko voli, nek izvoli - poručuje Ava.

Izgledaju ko orangutani

Vendi ističe da fizički izgled dosta govori o tome čime se zapravo bave pevačice i starlete.

- Ta Tijana Ajfon svojim fizičkim izgledom odaje svoja dela, namere i potrebe. Isto kao i mnoge pevačice. Stave silikone u usta, izgledaju ko orangutani i poručuju: napumpala sam usne da bih te oralno zadovoljila - tvrdi Vendi.

CACA IZ PAROVA O AFERI "ELITNA PROSTITUCIJA": Madam Željka nikog ne tera, ali ko želi, može da se kurva!

Zorica Marković: Ma kakva bre prostitucija, pevačice su poštene

S druge strane, Zorica Marković tvrdi da na estradi nema prostitucije! Ona smatra da se najstarijim zanatom bave isključivo starlete, a da su njene koleginice poštene žene.
- Moje koleginice, koliko znam, imaju veze i momke. Glupost je reći da se pevačice prostituišu. To plasiraju oni koji su ljubomorni na nas. Stalno se oseća neka zavist prema estradi. E sad, ove što ne znaju da pričaju, a kamoli pevaju, a ipak se hvataju mikrofona, sasvim su druga stvar. Ako se prostitutke koje pokušavaju da pevaju smatraju delom estrade, onda toga ima na našoj sceni - poručuje Zorica.

 

 


 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Sava Prokopović iz Ritopeka

pre 7 godina

Ми не подржавамо ову Весну ни у једном делу.

Sale

pre 7 godina

A ova Vendi... na slici se vidi da je prava pobožna hrišćanka, poštena, smerna...nSvako danas može da daje izjave...n

radovan

pre 7 godina

Sve je istina. Samo nije rekla da se to nije pojavilo ni danas ni juče. Prostitucija na estradi je prisutna još iz '70god. Što se tiče legalizacije apsolutno sam ZA.

Drago

pre 7 godina

Ako se ja dobro sjećam i ona je pjevačica. Samo što bi ona morala nekome dati 1000 eura, da nju kresne. Ko o kome k*rva o poštenju. Sve ste iste bile pjevaljke, starlete ili plesačice. Danas se za pare sve skidaju i nude. Sponzoruše su spremne na sve samo, da dobiju lovu.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija