• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

08.01.2018

21:40

JANJUŠ PRIZNAO ISTINU O BRAKU: Papiri za razvod su mi stigli u Zadrugu!

Rijaliti

JANJUŠ PRIZNAO ISTINU O BRAKU: Papiri za razvod su mi stigli u Zadrugu!

Podeli vest

Marko Janjušević Janjuš posle toliko vremena provedenih u rijalitiju, odlučio je da progovori i po prvi put otkrije da već godinama nije u bliskim odnosima sa svojom ženom.

Naime, on je tu tajnu otkrio igračici Anđeli Lazić, koju je muvao uz hitove Tome Zdravkovića.

U lošim sam odnosima bio sa ženom, živeli smo pod istim krovom, ali se uopšte nismo viđali. Kad je čula da ulazim u Zadrugu, rekla je da više ne želi da čuje za mene. A petnaestog dana od kada sam ušao ovde, stigli su mi papiri, i ja sam izašao na kratko kod advokata i potpisao sve. Eto, od sredine septembra sam razveden čovek, ali nisam to ovde nikome pričao, ipak ja imam ćerku napolju, ne mora ona to da sluša preko televizije. Glupo mi je da tako sazna. Ali da znaš da sam slobodan - ispričao je bivši košarkaš.

SOČNI DETALJI! Kija otkrila šta piloti i stjuardese rade u slobodno vreme!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija