• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Pink.rs

02.10.2018

22:15

(VIDEO) ŽELJKO MITROVIĆ NAJOŠTRIJE OSUDIO ponašanje DISKVALIFIKOVANOG ZADRUGARA, pa se u OTVORENOM PISMU OBRATIO NACIJI!

Rijaliti

(VIDEO) ŽELJKO MITROVIĆ NAJOŠTRIJE OSUDIO ponašanje DISKVALIFIKOVANOG ZADRUGARA, pa se u OTVORENOM PISMU OBRATIO NACIJI!

Podeli vest

Bojan Gaćeša je tokom današnjeg poslepodneva napravio veliku grešku ispričavši vic koji je izazvao veliko gnušanje zadrugara, ali i cele nacije, zbog toga je on diskvalifikovan, a Željko Mitrović se večeras tim povodom obratio celoj naciji

Voditeljka Dušica Jakovljević je u njegovo ime pročitala pismo kojim je uputio izvinjenje svim gledaocima televizije Pink.

Poštovani gledaoci, moram kao vlasnik televizije Pink media Grupda smo svi šokirani onime što se dogodilo danas u "Zadruzi". U toku zadatka koji je trebao da donese smeh među učesnike Bojan Gaćeša je ispričao vic koji je i kao šala sramotan čak i u privatnim krugovima, a posebno na televiziji sa nacionalnom frekvencijom. I pored osećam potrebu da u svoje lično ime osudim ovo. Žao mi je što je i mogao da pomislim ioako nije ono što je Bojan izgovorio aposlutno je za svaku osudu. Željko Mitrović - pročitala je pismo Dušica.

(VIDEO) BOJAN DISKVALIFIKOVAN! Gaćeša napustio Zadrugu zbog MORBIDNOG VICA kojim je zgrozio CELU NACIJU!

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Rikardo

pre 5 godina

Ovo je zaista za svaku osudu. Ispravna odluka produkcije povodom ovog sramotnog cina. Posto je Zeljko tako pravedan, da li ce ikada reci nesto o svom sinu koji je ubio devojcicu na pesackom prelazu a on kao vlasnik i bogatas to sve zakamuflirao i sta sad, pojeo vuk magarca? Nije li to saucesnistvo u zlocinu?!

Siniša Škarica

pre 5 godina

Zabole me uvce za Željka. Mene interesuje ko je su veze Informera i Danas-a? Dokaz za to je identična aplokacija "Nisam Robot", smo što je kod ovih drugih na engleskom pošto njih čitaju "pametni"

Goran

pre 5 godina

Ako dodje do kulturne revolucije u Srbiji Zeljka Mitrovica treba uhapsiti i konfiskovati mu svu imovinu zbog moralne i materijalne stete nanete Srpskom narodu.

Jeremija

pre 5 godina

najstrašnije osudio?! Ahahahaha..... Pupak će mi se razvezati od smeha!

Jovan

pre 5 godina

Mitroviću sve čestitke neznam koliko saputa rekao da si dobar čovek pametan koji ima srce dušu ne dozvoljava nikakve uvrede na račun bilo goga mislim da si čovek (jedini) ko ji je sshvatio odgovornost i ozbiljnost svoga posla hvala i živeo !!!

Drago

pre 5 godina

Mitrovicu, pretera ga, aj ako imas neke serije i filmove, kao nekada, pustaj i ne masiraj sa tim rijaliti glupostima , vidis da ce da ti, i te tvoje gluposti, doci glave ! Pustaj naucne emisije ne zatupljuj narod !

zoran miljkovic

pre 5 godina

ТЕШКО НАМА,АКО ЈЕДАН МАЛИ ЈУЛОВАЦ,МУЗИКАНТ,ПОТРЧКО МИРЕ МАРКОВИЋ НАПРАВИ ИМПЕРИЈУ НА ПАРАМА ГРАЂАНА СРБИЈЕ,А САДА ТАЈ БЕДНИК ДЕЛИ ЛЕКЦИЈЕ О ПОШТЕЊУ И ПАТРИОТИЗМУ А ЛЕЧИО СЕ У ИНОСТРАНСТВУ,ШТА ТО НЕ ВАЉА У ЗДРАВСТВУ СРБИЈЕ ИДИОТЕ ЉУДСКОГ РОДА.

88

pre 5 godina

A ,pomislila sam ,pre nego sto sam cula vic, da crni humor nije razlog za diskfalifikaciju,sto i dalje mislim,ali za javnu osudu ovaj zaista jeste.

Izbori 2024

Vesti

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

(VIDEO) Ovaj snimak je razgnevio celu Rusiju! Kako je Ukrajina uspela ovo?! Dron zbrisao milionski supermoderni sistem!
NEVEROVATNO

(VIDEO) Ovaj snimak je razgnevio celu Rusiju! Kako je Ukrajina uspela ovo?! Dron zbrisao milionski supermoderni sistem!

Prema tvrdnjama ukrajinske vojske, u napadu njihovih snaga uništen je skupoceni sistem ruske vojne opreme. Ukrajinska vojno-obaveštajna agencija GUR objavila je u subotu video snimak za koji tvrde da prikazuje udar pripadnika Obaveštajne službe odbrane Ukrajine (DIU) i 15. odvojene artiljerijsko-izviđačke brigade Black Forest kako gađaju ruski radarski sistem 48Y6 K-1 Podljot, a na snimku je uhvaćen i dramatičan trenutak eksplozije.

27.04.2024

20:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija