• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Kurir

13.02.2019

18:21

(UZNEMIRUJUĆI VIDEO) IVAN MARINKOVIĆ BRUTALNO PRETUČEN U RIJALITIJU! Baki B3 mu polomio rebro i zube?! SLEDI DISKVALIFIKACIJA!?

Rijaliti

(UZNEMIRUJUĆI VIDEO) IVAN MARINKOVIĆ BRUTALNO PRETUČEN U RIJALITIJU! Baki B3 mu polomio rebro i zube?! SLEDI DISKVALIFIKACIJA!?

Podeli vest

Baki B3 brutalno je prebio Ivana Marinkovića u rijalitiju "Parovi" i naneo mu teže povrede. Marinković ima polomljeno rebro, nekoliko izbijenih zuba i hematom na glavi

Incident se dogodio u utorak kasno po podne, a pre fizičkog obračuna njih dvojica su imala kraću raspravu koja je počela zbog Alena Azarića.

Samozvani doktor se posvađao s Marinkovićem, a Baki se umešao da odbrani svog prijatelja. Na snimku objavljenom na društvenim mrežama vidi se samo momenat kako Ivan i njegova devojka Jelena Ilić verbalno provociraju densera i na pogrdan način pominju njegovu porodicu.

U jednom trenutku Ilićeva je udarila Đoganija, a prema tvrdnjama gledalaca, Marinković mu je tada opsovao mrtvu decu, što se nije čulo na video-snimku. Bakija je to toliko razbesnelo da se zaleteo prema Ivanu i svom snagom ga udario glavom u lice. Od siline udarca, on je odleteo nekoliko metara, a reper je nastavio da ide prema njemu i viče.

- Šta je bilo, što plačeš?! Ajde sad ako smeš, ajde - urlao je Bakija na Ivana, koji je zapomago od bola.

Fizički obračun prekinuli su članovi obezbeđenja. Reper je odveden u izolaciju, gde je proveo veći deo dana, a Marinković je hitno prebačen u Urgentni centar, u kom mu je urađena kompletna dijagnostika. Dežurni lekari su ustanovili da bivši suprug Goce Tržan ima nekoliko izbijenih zuba, hematom na glavi i polomljeno rebro.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Tucaaaaaa

Објава коју дели BESNI_MEDVEDICI (@besni_medvedici) дана 12. Феб 2019. у 7:32 PST

(FOTO) NEZAPAMĆENI HAOS U RIJALITIJU: Polivale se vrelom kafom, ispred kuće došla i HITNA POMOĆ!

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
lepi

pre 5 godina

Bravo Baki majstore,to je najveci smrad ,samo udri !

duda

pre 5 godina

Baki nasilnik , djbre jedno, smecebolje da je kraj zene imalog detet nego sto se vucara po Parovima.

kimi

pre 5 godina

turci mlate srbe 500g a i danas kad im se ukaže prilika...

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija