• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

10.06.2019

18:28

(VIDEO) ŽESTOKO KAŽNJENI! Veliki šef papreno udario zadrugare po džepu!

Rijaliti

(VIDEO) ŽESTOKO KAŽNJENI! Veliki šef papreno udario zadrugare po džepu!

Podeli vest

Veliki šef poslao je pismo zadrugarima na adresu Bele kuće, te je ovonedeljni vođa Lepi Mića pročitao obaveštenje pred svima.

Nakon što je Mića podelio nedeljne budžete, došlo je vreme da se isti i potroše. Veliki šef odlučio je da ovoga puta u nabavku namirnica i potrepština pošalje sve stanare Bele kuće, ali je za njih pre toga imao važno obaveštenje.

- Dragi zadrugari, pre par nedelja smo govorili o higijeni o kojoj ne vodite računa. Osim toga što svaki dan uništavate grad u kom živite, to koliko su prljava kupatila, dnevna soba, je sramota koja govori samo o vama. S obzriom na to da ste vi dokazane lenštine, apelovali smo. Doneli smo odluku, svako od vas će platiti po 1000 dinara za čišćenje, znači 29.000 ostavite u sandučetu. Čim skupite novac, krenite u prodavnicu, ko ne bude dao novac, biće kažnjen nedeljnim honorarom - pisalo je u pismu.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija