• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

25.10.2019

10:54

OTKRIVENO U KOJU STRANKU JE UČLANJENA KIJA KOCKAR! Pobednica Zadruge ŠOKIRALA JAVNOST: SNIMIĆU DUET SA POLITIČAREM! (VIDEO)

Rijaliti

OTKRIVENO U KOJU STRANKU JE UČLANJENA KIJA KOCKAR! Pobednica Zadruge ŠOKIRALA JAVNOST: SNIMIĆU DUET SA POLITIČAREM! (VIDEO)

Podeli vest

Pobednica "Zadruge" je poznata po tome što želi da priča baš o svemu

U Beton hali sinoć sinoć se održala IDJ žurka, na kojoj su se okupili mnogi poznati.

(FOTO) KIJA UKRALA ŠOU LUNI! Đoganijeva BESNA KAO RIS, čekala da Kockareva uđe, kako bi DOŠLA NA CRVENI TEPIH!

Među njima bila je i pobednica "Zadruge 1" Kristina Kija Kockar, koja je došla par minuta pre njene suparnice Lune Đogani, te je na crvenom tepihu vladala neprijatnost (više o tome pročitajte ovde).

Kija je, kao i uvek, popričala sa medijima, kada nam je otkrila kako prolazi njena nova pesma i da li se i njoj u privatnom životu dešava da u ranim jutarnjim satima završi sama polu-gola, sa flašom u ruci.

SAZNALI SMO PRVI NAZIV SLOBINE NOVE PESME - POSVETIO JE LUNI, A NE KIJI?! Nastavio da provocira bivšu suprugu (VIDEO)

- Svako veče (smeh). Evo i večeras ću, očekujte oko pet ujutru. Šalim se ja malo... U pet ću već uveliko biti u krevetu, sama naravno. Nisam osmotrila kakvih momaka ima ovde - pitala se Kija, međutim, sa žurke je otišla sama.

Foto: youtube/Fm Play

Kako je pomenula gostovanje u jutarnjem programu, pitali smo je da li će se opet baviti politikom i da li je ta tema generalno privlači. Kristina nam je otkrila da je ona već dugo u jednoj stranci, a zatim je obrazložila i zašto.

HIT NA NETU! Učenik napisao SASTAV o Kiji - pogledajte koju OCENU je dobio! Kockareva imala komentar na to (FOTO)

- Ja sam kod Dačića u stranci, u SPS-u, davno sam se učlanila. Jednom su me zvali oko glasanja, rekla sam im da me iščlane, međutim moram da odem to da obavim sama. Nikako nisam stizala, pa sam rešila da ostanem tamo. Upoznala sam Dačića i super mi je, možda se desi i neki duet - ispričala je Kristina. 

Foto: informer.rs

 

Kada smo je pitali ko je po njenom mišljenju najbolji frajer od političara, ona je rekla:

- Svi potenciraju Čedu Jovanovića, ali ja ne znam. Siniša Mali nije loš frajer, ali je on oženjen, tako da neka moj odgovor bude NIKO - rekla je Kockareva za naš portal.

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija