• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

08.11.2019

13:26

NE ŽELI VIŠE DA JE TRPI! Milijana priznala da pored Milojka, ima JOŠ JEDNOG MUŠKARCA! Božić VAN SEBE, saopštio...

Rijaliti

NE ŽELI VIŠE DA JE TRPI! Milijana priznala da pored Milojka, ima JOŠ JEDNOG MUŠKARCA! Božić VAN SEBE, saopštio...

Podeli vest

Usledio haos, iako su venčani on ovo ne može da podnese

Supružnici Milojko i Milijana Božić često svađaju otkako su ponovo takmičari rijaliti programa "Parovi", a uzrok su ljubomora i nepoverenje.

Poznato je da je Milijana prešla granicu prijateljstva sa Nemanjom Stamatovićem Žapcem, a sad je otkrila svom suprugu da on nije jedini muškarac sa kojim ga vara.

ISPLIVALA MILOJKOVA NAJVEĆA TAJNA! Stalno se priča o Milijaninim PRELJUBAMA, ali ovo niko NIJE ZNAO!

- U mome životu postoje četiri muškarca. Dvojica su mi rodbina, treći je Žabac, a za četvrtog nikada nećeš saznati - provocirala je Milijana svog supruga, kome je strpljenje na izmaku.

Foto: Printscreen/TV Hepi

Božić je počeo da se dere i da paniči, ne bi li saznao ko je četvrta osoba, a Milijana mu je rekla:

DO SADA NEVIĐENA TUČA! Udario muškarac na ženu - ispada mu KOST, obezbeđenje hitno reaguje! Pali na pod, HAOS (VIDEO)

- Bez obzira kojem se ja prijatelju javim, Milojko ljubomoriše. A ja zapravo nemam ništa s tim ljudima. Kako ti možeš da znaš da smo se mi ljubili? - pitala je Milijana. 

Foto: printscreen

U raspravu se uključila i voditeljka "Parova" Vendi, te je upitala Milojka kada je saznao da ga je Milijana varala sa rođakom.

- U rijalitiju. Ja da sam ranije saznao, ne bih dolazio ovde - odgovorio je on.

REPOVI IZ RIJALITIJA! Suđenje Zorice Marković i Snežane Ilić - srele se posle toliko vremena!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija