• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

29.12.2019

14:54

RAT BIVŠIH LJUBAVNIKA! Sloba i Luna NAOŠTRILI SABLJE - imaju iza sebe NJIH! Igra prestola POČINJE! Društvene mreže BRUJE!

Rijaliti

RAT BIVŠIH LJUBAVNIKA! Sloba i Luna NAOŠTRILI SABLJE - imaju iza sebe NJIH! Igra prestola POČINJE! Društvene mreže BRUJE!

Podeli vest

Komentari pljušte na sve strane

Blogerka, od skoro pevačica, ali i pobednica druge sezone Zadruge Luna Đogani je objavila duet sa reperom Ekijem. Fanovi su oduševljeni numerom jer je potpuno drugačija od svega što je do sada Đoganijeva spremala publici. Pesma ''Puca'' se nalazi na 4. mestu na trendingu Jutjuba sa 700.000 pregleda.

RASKINULI DAVID I ANA! Koraćeva OBRISALA sve fotke sa njim sa Instagrama - BROJI SITNO DO ULASKA U ZADRUGU I JANJUŠA!

 

Foto: Printscreen You Tube/IDJVideos.TV

Njena nekadašnji dečko Sloba Radanović je ovog popodneva objavio duet sa pevačicom Darom Bubamarom. Pesma ''Nemoj mnogo da me voliš'' ima oko 35 hiljada pregleda za kratko vreme, a svi već prognoziraju da će beležiti milione jer je spoj glasova bio dobar potez Radanovića kojim će put svoje karijere još više utabati uspešnim singlovima.

ULAZI U ZADRUGU!? Tortina žena U BEOGRADU - Došla da potpiše ugovor?! Fanovi van sebe!

 

Foto: Printscreen You Tube/Sloba Radanovic

Obožavatelji nekadašnjih rijaliti igrača su van sebe jer ne znaju koja im se pesma više sviđa. Koji će duet pobrati više simpatija, pregleda i komentara, ali na kraju krajeva ono najbitnije - mesto u trendingu, ostaje da vidimo. 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Andjelo

pre 4 godine

TOP je pesma.Sve pršti...Idemo Malena i Eki samo jakoooooooooooos

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija