• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

11.01.2020

21:32 >> 21:51

ZA OVO ŠTO JE URADIO NEMA OPRAVDANJE! David oštro o bratu Dejanu - Ne prepoznajem ga, DALILA GA JE UNIŠTILA! Žestoko opleo po snajki

Rijaliti

ZA OVO ŠTO JE URADIO NEMA OPRAVDANJE! David oštro o bratu Dejanu - Ne prepoznajem ga, DALILA GA JE UNIŠTILA! Žestoko opleo po snajki

Podeli vest

Smatra da bi sve bilo drugačije da Dejan nije upoznao Dalilu

Dalila i Dejan Dragojević napustili su "Zadrugu" svojevoljno, nakon što su imali žestoku svađu sa Miljanom Kulić (pročitajte ovde).

OD OVOGA SE NEĆE OPRATI! Isplivala GOLA fotka popularnog zadrugara - slikao je PONOS u punoj snazi! Odao ga JEDAN DETALJ (FOTO)

UDARALI OBEZBEĐENJE! Isplivao CEO SNIMAK BEGA Dalile i Dejana - ŠOK SCENA, nasilje! Ovo NISTE VIDELI (VIDEO)

Produkcija je saopštila da su zbog toga zvanično diskvalifikovani (kolika je kazna vidite ovde) i više neće biti takmičari rijalitija.

Foto: Printscreen You Tube/belgrademusic

Komentar na ponašanje svog brata Dejana imao je i David Dragojević, koji je za naš portal otkrio kako gleda na njegov odnos sa Dalilom, šta misli o snajki, ali i o njihovom odnosu sa njegovom devojkom Anom Korać.

Iako su gledaoci mislili da će se nezvanične jetrve svađati, može se reći da je to učinila samo Dalila koja je u više navrata verbalno napala Anu, ali i Davida. 

UBOŠĆU SE, NEMOJTE DA ME DIRATE! Dejan u rukama DRŽI ŠRAFCIGER, ton je mutiran! RAZVALILI VRATA U RAJSKOM VRTU - Uletelo obezbeđenje!

DISKVALIFIKACIJA, BRUTALNA ODLUKA PRODUKCIJE! Ovo je KAZNA koju će Dalila i Dejan morati da plate - prekinuli program i saopštili...

Prvo nas je zanimalo da nam kaže šta misli o odnosu Marka Janjuševića Janjuša i njegove verenice Ane. 

Foto: tv pink printscreen

- Odnos Ane i Janjuša je drugarski, ja sam joj i rekao da treba da se druži sa svima, a ne da sedi u ćošku i pada u depresiju ili da beži od nekog, mnogo mi se sviđa kako se ponaša i kako odgovara, lepo i kulturno. A što se tiče Dejana, ja ga ovakvog ne prepoznajem, ja ga pamtim kao vedrog, nasmejanog momka koji je bio zanimljiv druželjubiv,a ovo sada ne znam šta je - rekao je David, a samim tim što je video promenu u Dejanovom ponašanju, upitali smo ga da li je Dalila kriva za to:

DEJAN I DALILA NAPUSTILI ZADRUGU! Dušica na početku programu saopštila - evo šta se dešavalo nakon SKANDALA sa Miljanom! (VIDEO)

(VIDEO) ŽESTOKI OBRAČUN U BELOJ KUĆI! Miljana i Dalila NAPRAVILE HAOS, evo šta je razlog!

- Dalila utiče na Dejana. Vidi se sada to baš jer "Zadruga" nije kao drugi rijaliti programi, ovde se sve prati 24h. Ja sam se od srca izmirio sa bratom, ali on očigledno nije jer je izjavio da je to uzeo sa rezervom i onda ste videli u koliko navrata je loše pričao o meni, a ja se čak nisam ni oglašavao - bio je iskren Dragojević.

Foto: Printscreen You Tube

Pošto je i sam rekao da ne prepoznaje Dejana u rijalitiju i da to nije osoba sa kojom je proveo detinjstvo, David je priznao i da bi sada bio u sjajnim odnosima sa njim da Dalila nije ušla u njegov život.

VELIKI PEH PRODUKCIJE ZADRUGE 3! Otkrivena STROGO ČUVANA TAJNA - Evo ko je DRVO MUDROSTI! Dve sekunde OBELODANILE sve!

Da nema Dalile, da li bi vas dvojica imaju savršen odnos, ali i dobar odnos sa majkom Biljanom

Naravno, on je moj mlađi brat, volim ga najviše, ali ove stvari što radi sada nemaju opravdanje - bio je kratak, ali jasan Dragojević.

Foto: Printscreen You Tube

Jedna od gorućih tema bio je sumnjiv odnos Dalile i Stefana Karića gde su Dalilu sačekale kritike jer je udata žena. David je ovog puta rekao da je sve moguće kada je ona u pitanju jer će sve uraditi zbog snimaka i pitanja, čak iako to nije istina.

ŠOK! Dok je Tara spavala, Mateja ZAVUKAO RUKE U GAĆE I POČEO DA... Kamere sve ZABELEŽILE! (VIDEO)

ISTORIJA SE PONAVLJA! Otkriven pravi razlog sukoba Vladimira i Mensura - Bili su drugari, A ONDA JE JEDAN PREOTEO DRUGOM DEVOJKU!

- Kod Dalile je sve moguće - rekao je on.

Najnovije vesti iz "Zadruge" pročitajte ovde.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Vesna

pre 4 godine

A ti se jadnicak spremao preko njihove grbace Cela porodica Dragojevic veliko smece

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija