• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

11.01.2020

22:38 >> 22:52

UDARALI OBEZBEĐENJE! Isplivao CEO SNIMAK BEGA Dalile i Dejana - ŠOK SCENA, nasilje! Ovo NISTE VIDELI (VIDEO)

Rijaliti

UDARALI OBEZBEĐENJE! Isplivao CEO SNIMAK BEGA Dalile i Dejana - ŠOK SCENA, nasilje! Ovo NISTE VIDELI (VIDEO)

Podeli vest

Neviđeni skandal napravili

Dalila i Dejan Dragojević danas su napustili "Zadrugu".

DISKVALIFIKACIJA, BRUTALNA ODLUKA PRODUKCIJE! Ovo je KAZNA koju će Dalila i Dejan morati da plate - prekinuli program i saopštili...

UBOŠĆU SE, NEMOJTE DA ME DIRATE! Dejan u rukama DRŽI ŠRAFCIGER, ton je mutiran! RAZVALILI VRATA U RAJSKOM VRTU - Uletelo obezbeđenje!

Nakon skandala i svađe sa Miljanom Kulić (o kojoj možete čitati ovde), Dejan je sa šrafcigerom u ruci zapretio da će se izbosti ukoliko ga ne puste da napusti rijaliti.

Foto: Printscreen You Tube

Kada je to videla Dalila, nasrnula je na obezbeđenje i počela da ih udara.

ZA OVO ŠTO JE URADIO NEMA OPRAVDANJE! David oštro o bratu Dejanu - Ne prepoznajem ga, DALILA GA JE UNIŠTILA! Žestoko opleo po snajki

OD OVOGA SE NEĆE OPRATI! Isplivala GOLA fotka popularnog zadrugara - slikao je PONOS u punoj snazi! Odao ga JEDAN DETALJ (FOTO)

Nakon toga, supružnici su ipak napustili imanje, nakon čega je zvanično saopšteno da su diskvalifikovani (koliku kaznu moraju da plate, pročitajte ovde).

NEVIĐENI SNIMAK NASILJA I BEGA POGLEDAJTE ISPOD.

Sve vesti iz "Zadruge" pročitajte ovde.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Vlado

pre 4 godine

Gde vam je sad Zekićka iz REMA, da zabrani ovu sramotu?!

srle

pre 4 godine

Sok je sto se ovoj zemlji ljudi lisavaju slobode ali ne od strane Policije odlukom suda, sto je nezakonito.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Tragičan kraj srpskog specijalca! Nastradali podoficir iza sebe ostavio suprugu i troje dece!
UDARNO SAOPŠTENJE

Tragičan kraj srpskog specijalca! Nastradali podoficir iza sebe ostavio suprugu i troje dece!

Ronioci 72. brigade za specijalne operacije zajedno sa pripadnicima ronilačke jedinice Žandarmerije i pripadnicima Sektora za vanredne situacije Ministarstva unutrašnjih poslova pronašli su jutros beživotno telo zastavnika Mijodraga Toškovića koji je prilikom jučerašnje realizacije redovnih vežbovnih aktivnosti desantiranja iz helikoptera na vodenu površinu nestao u kanalu Dunav-Tisa-Dunav.

16.04.2024

10:57

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija