• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

Autor: Informer.rs

16.04.2020

09:12

(VIDEO) TI SI BOLESNO ZLO! UMREĆEŠ BEZ IJEDNOG DETETA, UPROPASTIĆEŠ IH - Gagiju PUKAO FILM, pa razjaren URLAO na Anabelu!

Rijaliti

(VIDEO) TI SI BOLESNO ZLO! UMREĆEŠ BEZ IJEDNOG DETETA, UPROPASTIĆEŠ IH - Gagiju PUKAO FILM, pa razjaren URLAO na Anabelu!

Podeli vest

Dovela ga je do ivice nerava.

Tokom prethodne noći, došlo je do novih trzavica među članovima porodice Đogani. Naime, Luan Đogani je ponovo zaratila sa majkom Anabelom Atijas i to zbog pevačicinog neodobravanja da bude sa Markom Miljkovićem. 

(VIDEO) US*ALA SI PORODICU I ĆERKINO ZDRAVLJE! Marko se žestoko POSVAĐAO sa Anabelom, pa otkrio: Luna ima PROBLEM sa...

- Ja ispadam budala, jer čujem ono što ti ne čuješ da želiš, ja nisam glupa. To ti misliš da mene ne pominje, da li ti misliš da je u redu da je on organizovao ljude da brinu o NIni? Ona neće da čuje za njega. Ja nisam htela da ispadne da nisam ja ta, koja ne želi da se čujete, ja sam vam rekla da tražite - pričala je Anabela.

Foto: TV Pink printscreen

- Ti si to uradila, da bi ispalo da ti hoćeš, a mi ne? - upitala je Luna.

- Ne, nije tako, nego da se podsetim da je ona tvoja sestra- rekla je Lunina mama.

- Ja nisam htela da tražim poziv posle onoga, jer ne želim da je mešam. Ja ne očekujem ništa od vas, više ništa. Ja neću raskinuti sa njim - nastavila je Đoganijeva.

Foto: TV Pink printscreen

- Ja tebe ne želim, da razdvojim od svega, ti ćeš biti u inat sa njim, kao što si bila i sa Slobom. TI i ja smo najveći lažovi i manipulatori, po njegovoj priči i po priči tvog oca - rekla je Anabela.

U sve se umešao i Gagi Đogani, koji nije mogao da sluša Anabelinu priču, pa je počeo da je napada replikama.

SVE ZBOG SINA! Nadežda ŽIVI U STRAHU, planira da se ODSELI OD MAJKE, samo joj je on na UMU! (FOTO)

- Sram te bilo! Moju mamu vređaš, spominjala si mi mamu malopre, šta ti je moja mama kriva? - upitao je Gagi.

- Kriva je zato što si takav - odbrusila je Anabela.

- Ti si zlo, bolesno zlo! Hodajuće zlo! Nijedna Zadruga, nijedan rijaliti neće doživeti takvo zlo, upropastićeš decu! Ti ćeš da biraš kada će one da se venčaju - uzvratio je denser.

- Ja znam da kada budem izašla odavde da ja neću biti u tvom životu. Ovaj čovek, koji ovako pričaju od mene, nikada me nisi zaštitila! Ja tebi nisam zamerila. Ti kad si mala bila - nastavila je Anabela.

Foto: TV Pink printscreen

- Nećete zaštiti, ja te se plašim. Umrećeš sama, bez ijednog deteta! - poručio je Gagi.

Ti nećeš da tražiš poziv sa tvojom ćerkom, a uzimaš od mene 500 dinara za poziv, od mene koja sam u malom budžetu! - završila je svađu Anabela i otišla u suzama.

U narednom video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

VIŠE O DEŠAVANJIMA U ZADRUZI PROČITAJTE OVDE


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija