• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

06.05.2020

20:50

KAO IZVAJANA! Kija krenula u teretanu pa pokazala VITKO TELO - utegla se, ali je imala JEDAN PROBLEM (FOTO)

Rijaliti

KAO IZVAJANA! Kija krenula u teretanu pa pokazala VITKO TELO - utegla se, ali je imala JEDAN PROBLEM (FOTO)

Podeli vest

Rešila je da dovede figuru do savršentstva

Kristina Kija Kockar prava je mala bomba! Na figuri mogu da joj pozavide mnogi, a Kija često ističe da je za njeno vitko telo zaslužena samo majka priroda.

OVAKO IZGLEDA DOM VELIKOG ŠEFA! Mitrović pokazao u kakvom LUKSUZU ŽIVI - jedan detalj će vam ODMAH PRIVUĆI PAŽNJU! (FOTO)

Ipak, pobednica "Zadruge 1" je rešila da još malo poradi na sebi, te je krenula u teretanu.

Foto: Printscreen You Tube/FM Play

Ona je sa pratiocima na Instagramu podelila fotku dok vežba i požalila se da je već dobila upalu mišića.

- Koji vic. Već imam upalu mišića, ali i godišnju članarinu - pohvalila se Kockareva i podelila svoje vitko telo.

Foto: instagram/kijakockar

Priznaćete, izgleda odlično.

Najnovije vesti iz "Zadruge" pratite OVDE.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
lea

pre 3 godine

Ala ovu neko opasno"gura".Napravište od nikakve ženice sex bombu.Žena ispod svakog proseka od 40 i nešto kila,noge krive,kao da je brzi voz prošao kroz nju.Kome ovo može biti privlačno i izvajano.Baš ste smešni.Ali važno da se nešto o njoj napiše.Kako smo jadni i na šta smo spali!

Vns

pre 3 godine

Žena parazit....da nije javno prevarena,ostala bi jedna obična domaćica narodnog pevača...kao nedonošče...

Mirjana

pre 3 godine

Zena "parazit"koja se sama izdrzava i radi od punoletstva,fakultetski obrazovana,nekoliko puta drzavna prvakinja plesa,govori nekoliko stranih jezika...Kako si jadan!A nisu paraziti tvoje sponzoruse,silikonjare ,prostitutke ,Lunjare,Koracke,Soraje,Veverice,Maje,Ajtonke,Ferari...

Marija

pre 3 godine

Zena savrsena, vredna, radno disciplinovana, da nije prevarena, ostala bi da radi savrsen posao stjuardese. Iskoristili je Djogaji I balvanjeros na najpodmukliji nacin. Sve im se vraca

Miki

pre 3 godine

Kija je lepa,zgodna i obrazovana devojka.Hejteri lece svoje frustracije na prelepoj Kiji lazima,jer uvek se vredja bolji.Da nije lepa da li bi je uzimali za model fotografi i modni kreatori? Klosarke njenog bivseg muza pod laznim imenima stalno prate Kiju po drustvenim mrezama i od zlobe i ljubomore vredjaju i pisu lazi.Kija je prelepa pametnica sa faktorom X!

Izbori 2024

Vesti

TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)
Live TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)

Šta se zaista desilo 14. aprila? Odgovor Izraela na napad Irana je pomalo čudan. Navodno Iran je pokušao nuklearni napad na Izrael. Na ovu temu u "Info danu" govorio je Nikola Vrzić, glavni urednik portala RT. Uživo u program javio se pilot Stevan Ignjatović koji je detaljnije govorio o avionima koji su sposobni da nose nuklearne bombe.

23.04.2024

16:13

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Alkaraz: Boli me što sam propustio Barselonu!
Tenis

Alkaraz: Boli me što sam propustio Barselonu!

Španski teniser Karlos Alkaraz (20) govorio je na konferenciji za medije uoči nastupa na turniru u Madridu, a osvrnuo se i na povredu nadlaktice koja ga je na skoro mesec dana odvojila od terena.

23.04.2024

20:16

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija