• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Pink.rs/Informer.rs

30.07.2020

21:33

ISPLIVAO DOKAZ! Iva Grgurić zna svaki POKRET BIVŠEG DEČKA, Đukiću neće biti dobro kad sazna za ovo! (FOTO)

Rijaliti

ISPLIVAO DOKAZ! Iva Grgurić zna svaki POKRET BIVŠEG DEČKA, Đukiću neće biti dobro kad sazna za ovo! (FOTO)

Podeli vest

Bivša zadrugarka je bila nepažljiva.

Pobednica "Zadruge 3" Iva Grgurić često je u rijalitiju spominjala svog bivšeg dečka Marinka Zovka, kog nije mogla dugo da preboli, uprkos tome što je u vezi sa Filipom Đukićem.

BAKA CECA LJULJA SVOG UNUKA U NARUČJU! Ceca se ne odvaja od Željka, evo šta je on radio dok se pevačica snimala! (FOTO)

Foto: printscreen you tube Zadruga

KARIĆ ZATEKAO OPŠTI HAOS U STANU gde borave Mina i MENSUR! KESE RAZBACANE, od njih dvoje NI TRAGA NI GLASA! (FOTO)

Iako su posle rijalitija Iva i Filip učvrstili svoj odnos i sada se slažu bolje nego ikad, izgleda da Grgurićeva ipak ne može da u potpunosti izbriše Marinka iz svog života.

Foto: printscreen instagram/iva_grguric

Iva i dalje prati Marinkovog najboljeg druga na Instagramu, a on redovno kači fotografije sa Marinkom, tako da Grgurićeva ima tačan uvid u to gde se i sa kim kreće njen bivši dragi.

Foto: printscreen instagram/iva_grguric

Kako će Đukić reagovati na ovu činjenicu, ostaje da saznamo.

VIŠE O DEŠAVANJIMA IZ ZADRUGE PROČITAJTE OVDE


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
maya elijah

pre 1 godinu

POZDRAV SVIMA, VOLET ĆU PODIJELITI SVOJE SVJEDOČANSTVO SA SVIMA,.. prije nekoliko mjeseci moj muškarac me ostavio zbog druge dame. Toliko ga volim i jedino o čemu sam mogla razmišljati je samoubojstvo. Pokušao sam na nekoliko načina, ali nijedan nije uspio. Odlučio sam čitati na internetu i čitati o čarolijama i čarolijama. Pokušao sam, izgubio sam puno novca, ali rezultat je bio isti. Gotovo sam odustala dok nisam upoznala dr. alabu, čaroliju koja me uvjerila u uspjeh i pročitala komentare ljudi na njegovoj web stranici. Bio sam skeptičan kada sam ga kontaktirao jer sam izgubio mnogo novca. uvjeravao me da je njegov rad 100% dobar i kad sam ga probala bila sam presretna jer se moj muškarac vratio u moju kuću... Sada je moj muškarac jako poslušan i više me voli. Sada sam trudna 2 mjeseca i sretna sam što ga imam u životu. Savjetovao bih vam da se obratite ovom moćnom čarobnjaku za čarolije, koji mi je dao drugu priliku za sreću i ljubav, pokušao sam nekoliko čarolija i nijedna nije uspjela. Ako vam itko može pomoći da povratite ljubav i usmjeriti vas u potrazi za životnim rješenjima, to je on. Kontaktirajte ga izravno na -Email- dralaba3000@gmail.com. Također mu možete poslati Whatsapp i viber na ovaj broj +1(425) 477-2744. Živjeli.. ? ?

Izbori 2024

Vesti

Čovek bez obraza, srama i stida! Evo ko je Srbin koji je je glasao za prijem samozvanog Kosova u SE!
c

Čovek bez obraza, srama i stida! Evo ko je Srbin koji je je glasao za prijem samozvanog Kosova u SE!

Potpredsednik Parlamentarne skupštine Saveta Evrope Snježana Novaković Bursać, članica delegacije BiH iz Republike Srpske, oglasila se za RT Balkan iz Strazbura i ocenila da je, po njenom mišljenju, "stav Saše Magazinovića po pitanju glasanja o prijemu tzv. Kosova neprikladan, imajući na umu da vrlo verovatno zna koliko je to pitanje važno i uznemirujuće za srpski narod u celini".

16.04.2024

22:32

Oglasio se PS SE - Evo kako se "peru" nakon SRAMNE ODLUKE
Politika

Oglasio se PS SE - Evo kako se "peru" nakon SRAMNE ODLUKE

Parlamentarna Skupština Saveta Evrope (PSSE) saopštila je večeras da je usvojila preporuku da se tzv. Kosovu odobri da postane član Saveta Evrope (SE) i odlučila da prati ispunjavanje obimne liste obaveza za pristupanje, od kojih bi pitanje formiranja Zajednice srpskih opština (ZSO) trebalo da bude uključeno u buduće razmatranje Komiteta ministara SE o zahtevu tzv. Kosova za pristupanje SE kao post-pristupna obaveza.

16.04.2024

22:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Edvard Snouden upozorava: NSA za par dana preuzima internet
Planeta

Edvard Snouden upozorava: NSA za par dana preuzima internet

Novi amandman kontroverznog Zakona o nadzoru stranih obaveštajnih službi dramatično proširuje spisak entiteta koji su u obavezi da pomaže Nacionalnoj bezbednosnoj agenciji (NSA) u njenim špijunskim praksama, ali o tome jedva da ima reči u medijima

16.04.2024

22:31

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija