• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

02.08.2020

15:35

PRODUKCIJA PAROVA DONELA ODLUKU! Svi učesnici iz sele iz VILE - Čelnik Hepija naredio DRASTIČNE PROMENE!

Rijaliti

PRODUKCIJA PAROVA DONELA ODLUKU! Svi učesnici iz sele iz VILE - Čelnik Hepija naredio DRASTIČNE PROMENE!

Podeli vest

Nisu ovo očekivali!

Osma sezona zabavno-humorističkog programa "Parovi" još uvek traje, pa su učesnici napeti ali i uzbuđeni. Cimeri luksuzne vile šuškaju da se sprema nešto veliko, ali nisu sigurni o čemu se radi.

VRATILA IH NA FABRIČKA PODEŠAVANJA! Marija Kulić pozvala Pink i ZAPRETILA Miljani pa oplela po Janjušu - Nastao muk!

Izvor veoma blizak produkciji velikog projekta "Parovi" kaže da je vreme da ovaj rijaliti poprimi novu dimenziju, te da glavne događaje iz vile premesti u glamuroznu zgradu.

Foto: Printscreen You Tube

Naime, ekipa koja vredno radi na narednoj sezoni počela je sa radovima na novoj zgradi u kojoj je planirano da borave parovi, a u pitanju je višespratnica sa nezaobilaznim kamerama.

JA IMAM POSEBAN USLOV! Miljana otkrila nešto što NIJE SMELA! Čelnicima Pinka tražila OVO kad su sastavljali UGOVOR!

- Sprema se nešto do sada zaista neviđeno. Okrenuli smo novi list i odlučili da napravimo zgradu koja će biti poput pravog luksuznog hotela sa pet zvezdica. Budući učesnici će imati svoje apatmane i biće praćeni u stopu, koristiće spa, teretanu, moćiće sami da uređuju prostor, ali nipošto ne smeju da napuštaju zgradu koja je prekrivena kamerama.

Najluksuznija zgrada u Zemunu je već u pripremi, a detalje ćete saznati veoma uskoro.

VIŠE O PAROVIMA SAZNAJTE OVDE! 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija