• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

22.08.2020

15:16

MILICA OTKRILA SVE DETALJE ODNOSA SA BOROM: Osećala sam se poniženo, podsmevao mi se, vukao me je za ruku... Evo šta je rekla o njihovoj SVAĐI! (VIDEO)

Rijaliti

MILICA OTKRILA SVE DETALJE ODNOSA SA BOROM: Osećala sam se poniženo, podsmevao mi se, vukao me je za ruku... Evo šta je rekla o njihovoj SVAĐI! (VIDEO)

Podeli vest

Neće više da ćuti!

Milica Kemez bila je gost u emisiji "Zadruga - Narod pita", a tim povodom je progovorila o prvom susretu sa svojom bakom, ali i o odnosu sa Borom Santanom.

Foto: PrintScreen YouTube/Zadruga offilical

Voditelj Dragan Marinković Maca pitao je Kemezovu kako je baka reagovala na njeno učešće u rijalitiju i kako je izgledao njihov prvi susret.

MILICA SPREMILA TUŽBU PROTIV JELENE PEŠIĆ! U programu UŽIVO progovorila o njihovom ODNOSU - evo šta je REKLA! (VIDEO)

- Ona je plakala dok me je on psovao i vređao. Sada sam je prvi put videla, plakala je, kaže da je podsećam na njenog sina, on joj je bio miljenik. Zove se Niseta. Evo Bora da zna ime dok je bude psovao (smeh) - odgovorila je Milica.

Foto: PrintScreen YouTube/Zadruga offilical

U emisiji je prikazan prilog svađa Bore Santane i Milice, a evo šta je ona rekla o njihovom odnosu:

- Ovde ispada kao da sam ja njega urnisala, "Jadan Bora". Ne mogu da prećutim, on je znao na drugačiji način da mi svašta kaže i ružno i lepo. On je naučio rijaliti život, ja sam sve transparentno "lupetala". Uvek sam se osećala poniženo, i kad ustanem da pričam, podsmevao mi se, vukao me za ruku. Opet sve te uvrede i psovke, sramota me je svega. Ne znam što je potencirao da budemo u vezi. Toliko mi je pažnje poklanjao - rekla je Milica.

Više vesti iz Zadruge pročitajte OVDE




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija