• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

25.08.2020

23:15

JANJUŠA PRESRELI NA ULICI - ŠOK! Dva mušarca ga zaustavila - NEMOJ DA J**EM I TEBE I NJEGA! Haos, PSOVKE I UVREDE (FOTO)

Rijaliti

JANJUŠA PRESRELI NA ULICI - ŠOK! Dva mušarca ga zaustavila - NEMOJ DA J**EM I TEBE I NJEGA! Haos, PSOVKE I UVREDE (FOTO)

Podeli vest

Neverica!

Rijaliti zvezda Marko Janjušević Janjuš je prevario suprugu Enu sa Majom Marinković, a sada se susreo sa novim kritikama i to na ulici.

RAVNA KAO DASKA! Ovako je STANIJA IZGLEDALA PRE OPERACIJA - NIGDE GRUDI I OBLINA, a na licu je dosta RADILA! Nećete je PREPOZNATI (FOTO)

Podsetimo, u nedavno okončanoj trećoj sezoni, nekadašnji košarkaš se upustio u aferu sa Majom Marinković i pored toga što je oženjen i ima dete, zbog čega su ga mnogi osudili.

Ljidi ga kritikuju na taj račun, a u toku današnjeg dana se desilo i da mu jedan mladić iznese svoje mišljenje u lice i to nasred ulice.

LEPI MIĆA KUPIO OGROMNO IMANJE! Pravi RAJ na zemlji - BAZEN, LETNJIKOVAC... Ovde će uživati sa PORODICOM!

- Zaustavlja me malopre neki lik sa dečkom u kolima i veli mi: "Janjoše, nisi trebao ono da uradiš!". Rekoh: "Zatvori taj prozor da ne j***m i tebe i dečka! - napisao je Janjušević na Instagram storiju.

Foto: instagram/mali_janjus

Najnovije vesti iz "Zadruge" pratite OVDE.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija