• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Pink.rs/Informer.rs

08.10.2020

23:57

"DOBIJAM PRETNJE OD NJEGOVE ŽENE" Maja BESNA KAO RIS, OGOLILA JANJUŠA DO KOSKE, svi su ŽIVELI U ZABLUDI! NOVI DETALJI!

Rijaliti

"DOBIJAM PRETNJE OD NJEGOVE ŽENE" Maja BESNA KAO RIS, OGOLILA JANJUŠA DO KOSKE, svi su ŽIVELI U ZABLUDI! NOVI DETALJI!

Podeli vest

Marinkovićeva ne želi više da ispada negativac.

Maja Marinković je pukao film kada je videla šta je objavio Marko Janjušević Janjuš nakon razvoda sa suprugom Enom, a onda je rešila da ga raskrinka i otkrije sve detalje odnosa sa Janjušem i njegovom.

Maja ne želi više da krije istinu i ispada negativac, a onda je istakla kako joj je pretila Ena, a spomenula je i njenu majku, odnosno Janjuševu taštu.

- Ja ne bih ovo ni objavila da oni mene nisu uvukli u celu priču, da se on pere od našeg odnosa, da me njegova tašta nije prozivala po nekim grupama. Mislim da je to jako ružno, kako se oni plaše za svoju bezbednost, da me nazivaju zlom, a njegova gospođa (Ena) kalašturom i još mnogim pogrdnim imenima. Ja nikoga nisam terala da bude sa mnom. Bilo je obostrano, samo sam želela da pokažem ljudima istinu i da ne žive u zabludi da sam ja najgora koja je nešto uništila, nego i da je on taj koji je želeo da bude sa mnom - rekla je Maja i dodala:

Foto: printscreen instagram/majaamarinkovic

- Sve vreme je tvrdio da nema ništa sa njegovom ženom, a danas po grupama me prozivaju njegova tašta i on. Eto, koliko su oni fini i žrtve. Dobijam pretnje od njegove žene, kao što ste mogli da vidite u poruci. Samo sam želela da pokažem istinu, a ne da sve ide preko mojih leđa. Da oni ispadaju žrtve, a da ja budem ta najgora koja je sve uprospastila. Slike, snimci i poruke govore više od njihovih laži - priča Maja Marinković.

VIŠE O DEŠAVANJIMA IZ ZADRUGE PROČITAJTE OVDE


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija