• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

03.11.2020

07:19

(VIDEO) SPREMAN JE NA SVE DA DOKAŽE ISTINU! Vuk REŠEN da RASKRINKA AFERU SA KIJOM! Želi da uradi OVO PRED MILIONSKIM AUDITORIJUMOM

Rijaliti

(VIDEO) SPREMAN JE NA SVE DA DOKAŽE ISTINU! Vuk REŠEN da RASKRINKA AFERU SA KIJOM! Želi da uradi OVO PRED MILIONSKIM AUDITORIJUMOM

Podeli vest

Afera koja već neko vreme trese Zadrugu vezana je za Vuka Moba i Kiju Kockar. Na ovonedeljnom "Pretresu sa Milanom Miloševićem" Vuk Mob imao je priliku da objasni sve što se desilo sa njim i učesnicom Zadruge 1 gde je odnela i pobedu. Podsećamo, njih dvoje su imali turbulentan i buran odnos napolju, a detalji istog postali su jedna od gorućih tema ove večeri

Nakon haosa koji je nastao za Crnim stolom, i napadima mnogih zadrugara, Vuk je pokušao da rasvetli detalje njihovog odnosa, ali je usput naišao na niz osuda mnogih koji mu nisu verovali. Zadrugari su ga demantovali, ali je on ostao čvrsto pri svom stavu da njihova veza nije bila romantična, već se isključivo zasnivala na povremenom viđanju.

Nakon kratke pauze, Milan Milošević se vratio u Belu kuću, pa je odmah dao reč Vuku Mobu i imao novo pitanje za njega.

- Samo ću da ponovim koja je glavna tema, Kija se uključila u program, izjavila je da su bili u vezi, ona ga je tužila za udar na njen moral, oglasili su se Stefan Karić, Sloba Radanović, opet ti dajem reč, objasni? - rekao je Milan.

Foto: instagram/kijakockar

- Mene nervira što mi se od jedne reči i rečenice pravi priča i izvrću reči. Potvrđujem, ja govorim svoju priču ona njenu, pod jedan. Pod dva, to što Nadica kaže da sam povređen i da ne mogu da prežalim, mi smo nakon Budve, nastavili da se viđamo i nastavili smo da se družimo. Rastali smo se najnormalnije, u dobrim odnosima. Vezu niko nije hteo da ozvaniči, veze nije bilo. Jedina situacija gde smo se mi uhvatili za ruke, jeste kada smo bili na večeri, pa smo otišli na splav, i tu smo se da niko ne vidi, uhvatilki za ruke - objasnio je Vuk.

- Rekao si da je glumila da je povređena, nakon izlaska iz rijalitija? - pitao je Lepi Mića.

- Da! Glumila je, neću da lažem! - tvrdio je Vuk.

- On je sada u službi svoje verenice, zato pljuje Kiju, da bi se oprao! - rekao je Kristijan Golubović.

Pogledaj se čoveče, smiri se, bio si zaljubljen! Nije mi jasno što govori sa takvom strašću - dodala je Nadica.

- Upoznao sam najlepšu devojku na svetu, postala mi je devojka, zaprosio sam je na sred Beograda pred petnaest hiljada ljudi, ona će sada da mi rodi dete! I ja da budem ljubomoran i isfrustiran zbog Kije! Ne, ja sam besan jer se sve ovo dešava! - dodao je Vuk.

- Da li si spreman da ideš na poligraf? - rekao je Milan Milošević.

- Da! Naravno, hoću da se sve objasni i vidi! I za nju, i za narkotike za koje sam osuđen - rekao je Vuk Mob.

Više vesti iz Zadruge pročitajte OVDE


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija