• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Star

05.11.2020

19:35

LUNA ZBOG TRUDNOĆE NAPUSTILA BEOGRAD?! Đoganijeva će OVDE da živi sa Markom do POROĐAJA?! Evo kako je Anabela REAGOVALA!

Rijaliti

LUNA ZBOG TRUDNOĆE NAPUSTILA BEOGRAD?! Đoganijeva će OVDE da živi sa Markom do POROĐAJA?! Evo kako je Anabela REAGOVALA!

Podeli vest

Ovo niko nije očekivao!

Kako zbog trudnoće ne bi trebalo da se izlaže stresu, Luna Đogani se navodno iz Beograda sklonila u Brus, rodno mesto svog emotivnog partnera Marka Miljkovića.

Foto: youtube/Sikter Tube

- Luna i Marko su se složili da je najpametnije da se povuku i da napuste Beograd na nekoliko meseci. Kod Nede (Markove majke) u Brusu je mirno, nema mnogo zaraženih, pa će moći oboje da se opuste. A izbeći će na neko vreme i fanove i paparace koji ih uhode na svakom koraku, što Luni takođe smeta u ovom stanju - ispričao je izvor i dodao:

- Imaju i veliko dvorište, Neda će da im kuva sve sveže i domaće proizvode, tako da će Luna imati savršen tretman i unosiće samo zdrave namirnice. Ona je o tome pričala i sa Anabelom i Gagijem, u čemu su je oboje podržali. Svesni su da je tamo najbezbednija.

Foto: youtube/Sikter Tube

- Ona će na kontrole i preglede dolaziti u Beograd i tada će se viđati sa svojima, a svakako će i oni ići u Brus da je vide. Baš je Luna naglasila Anabeli da je očekuju i da Neda na tome insistira. Markova mama je organizovala majstore da okreče celu kuću. Hoće da sve blista kad joj dođu snajka i zet. A blizu im je i Kopaonik, pa će moći i tamo da skoknu kad im je dosadno, tako da se baš raduju. Ko zna, ako im se svidi mirniji život, možda reše da se tu i presele, ali polako, ne žure sa odlukama. Da se prvo beba rodi i da sve bude kako treba, a lako će da žive gde im se ćefne - rekao je izvor i dodao:

- Anabela se ne meša više uopšte, šta god da odluče, ona je za. Ne želi više da se nameće i smatra da Luna zna najbolje šta joj prija, a šta ne. Biće tužna što je neće viđati svaki dan kada odu u Brus, ali Bože moj, postoji video-poziv, dolaziće oni u Beograd. Svesna je da je najbezbednije da budu van Beograda jer korona sve više divlja - zaključio je izvor, a ova saznanja je Atijasova za isti nedeljnik kratko prokomentarisala:

- Šta god da Luna odluči, ima moj blagoslov, ona zna šta je najpametnije za nju, kako se oseća tako i treba da se ponaša i da radi. Samo da su mi oni živi i zdravi, zaista mi je to najbitnije.

Više vesti iz Zadruge pročitajte OVDE




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Pera Bandera

pre 3 godine

"Markova mama je angažovala majstore da okreče celu kuću. Hoće da sve blista kad joj dođu snajka i ZET."?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

Dragan

pre 3 godine

Alo ko je ta Luna ? Trudna trudna pa .?Pa nije kraljica ili neznam ko ....posle se*a bez zastite trebalobi da zatrudni ako je zdrava a vidi se da jeste hvala Bogu pa nek radja sebi decu koga briga ko jr Luna ....

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17