• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

26.11.2020

07:17

(VIDEO) LAŽAN TEST ZA TRUDNOĆU! SKANDAL - Đedović OBELODANIO kako je Miljana pokušala da obmane Zolu, a onda je on...

Rijaliti

(VIDEO) LAŽAN TEST ZA TRUDNOĆU! SKANDAL - Đedović OBELODANIO kako je Miljana pokušala da obmane Zolu, a onda je on...

Podeli vest

Naredno pitanje je postavljeno za Miljanu Kulić: Da li si izmislila priču o trudnoći da bi privukla Zolu?

- Da ja sam uradila test i pokazao je dve crte, ali to je bila greška! Hvala Bogu što je tako da nije pozitivan, a ja sam uradila još deset testova i ne treba mi drugo dete posebno sa ovim čovekom. Meni je tada prošlo kroz glavu šta ću dfa radim, ako jesam i drago mi je da nije tako, a da sam bila trudna ja bih uradila abortus - rekla je Miljana.

- Što se tiče onoh poruka ja nisam verovala, ali znam da ih je on pisao! A da sam ostala trudna, otišla bih na kiretažu pa makar to bilo i deseti put, daleko mu lepa kuća - dodala je Miljana.

- Ja sam razumeo da se onma plaši, ali sam bio siguran da je trudna jer nam je rekla, da oni imaju često odnose i da završava u nju, ali nakon tog testa je situacija kakva jeste. Mislim da je ona donela od kuće pozitivan test kako bi napravila ovde pakao Zoli. Ona je taj test koristila i napolju, kako bi ga ucenjivala i slala je slike tog testa njegovim drugarima - rekao je Marko.

- Desila se situacija napolju da je mojim drugarima slala slike lažnog testa, ali ja nisam verovao i istina je bila da je lagala. Ona ovde iznosi laži, i sve izmišlja, ali ona je ta koja se time bavi i ja završavam priču sa njom - rekao je Zola.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Bila jednom jedna liga. Kakva liga? Strašna liga!
Fudbal

Bila jednom jedna liga. Kakva liga? Strašna liga!

Sezona u evropskim klupskim takmičenjima ulazi u samu završnicu. Odigrani su svi revanš mečevi četvrtfinala u Ligi šampiona, Ligi Evrope i Ligi konferencija i poznati su svi polufinalni parovi. Ono što odmah privlači pažnju jeste da engleska Premijer liga u završnici kontinentalnih takmičenja ima samo jednog predstavnika! Iako važi za ligu u kojoj se igra najbolji fudbal, Englezi su ove sezone doživeli debakl! Postavlja se pitanje, da li je to samo izolovan incident ili nagoveštaj da u evropskom klupskom fudbalu duvaju neki novi vetrovi?

19.04.2024

13:44

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija