• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

04.12.2020

07:17

(VIDEO) JA MISLIM DA JE NJIHOVA SUDBINA...Kristijan OČITAO bukvicu Miljani i Zoli zbog njene trudnoće! A onda ih je Nadica POKOPALA komentarom

Rijaliti

(VIDEO) JA MISLIM DA JE NJIHOVA SUDBINA...Kristijan OČITAO bukvicu Miljani i Zoli zbog njene trudnoće! A onda ih je Nadica POKOPALA komentarom

Podeli vest

Na narednom klipu koji je sinoć pušten zadrugarima, nalazila se Miljana Kulić koja se raspravlja sa Lazarom Čolićem Zolom zbog svoje druge trudnoće sa njim

- Ja sam pričao malo i sa njim, oni se sprdaju i sutra će sin da je gleda u ovakvim akcijama u maminom krevetu, to je katastrofalno, ne znam šta će im reći Marija kada dođe. Ona je depresivna, ona je luda sve se smeje i plače a neka je njenima Bog u pomoći sa njom, ja mislim da je njihova sudbina da se obese zbog nje - rekao je Kristijan.

- Kod njih nit brige nit pameti, on misli da može da živi od nje, on treba da radi i da vas izdržava, on treba da se sastavi sam sa sobom i oni jesu sa žaljenje - rekla je Nadica.

Pri samom kraju klipa ona je pitala šta je ovo, sada ja pitam nju, šta je ovo Miljana? Za Zolu mogu da kažem da je june, a ona je naopaka nasađena, tako kažu u mom kraju. Ona me je razočarala, jer nisam znao da se ovako u krevetu donose bitne odluke, ja ne mogu da shvatim šta oni rade a ona je jako neodgovorna. Samo čekam Mariju da vam udari šamar realnosti i trebala je da ode prvo kod lekara da pita da li sme da ima intimne odnose- rekao je Vladimir.

- Ja sam tebi Vladimire rekao sve, i naglasio sam ti da smo imali intimne odnose - dodao je Zola.

- Sve si u pravu, šta da ti kažem - rekla je Miljana.

- Ja se malo suzdržavam, ali Miljanu poznajem i ta priča cela mi je poznata. Po meni ovo nije zdrava i stabilna veza, i ja sam je pitala da li zna za kontracepciju kada je rekla da je trudna. Za Zolu bih rekla da je on ne poštuje, on se plaši Marije i njene reakcije, i ne znam šta očekuje posle ovoga što on radi njoj i on je jedini koji je mogao da "posadi" Miljanu i da razgovaraju, jer je ovo zaista veliko poniženje ona je posle odnosa uzela maminu sliku i rastrzana je ali ne može da se kontroliše, a ja podržavam Mariju po pitanju ove veze - rekla je Zerina.

- Samo da se osvrnem na klip i ja ne želim da se priča kako sam ja želeo nešto, slučajno sam je uhvatio za grudi i nikada nisam želeo ništa! Ja znam da ona voli Zolu, i mogu da kažem da sam siguran da je on njoj ovo namerno uradio jer on olako shvata takve stvari, i on se uzda u Miljanu i Mariju - rekao je Toma.

- Ja sam došao u apartman kod nje, vi ovde sve predstavljate kao da se desilo za dva sata a mi ćemo uskoro sve znati kada ona ode kod ginekologa - rekao je Zola.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Sport

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!
Fudbal

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!

19. APRILA 1972. godine rođen je legendarni brazilski fudbaler Rivaldo. Afirmisao se u Palmeirasu, pa igrao za Deportivo La Korunju, Barselonu, Milan, Kruzeiro, Olimpijakos, AEK... Sa Brazilom je bio prvak sveta 2002, sa Milanom prvak Evrope 2003, a Zlatnu loptu je dobio 1999. godine.

19.04.2024

06:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija