• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Hit

10.12.2020

11:47

MUŠKARCI VARAJU JER SU... Anabela Atijas ŠOKIRALA izjavom o jačem polu, pa progovorila o OVOME

Rijaliti

MUŠKARCI VARAJU JER SU... Anabela Atijas ŠOKIRALA izjavom o jačem polu, pa progovorila o OVOME

Podeli vest

Anabela Atijas, koja će uskoro da postane baka, budući da je Luna Đogani u drugom stanju i sa Markom Miljkovićem čeka ćerkicu, iskreno je govorila o muškarcima i zašto svi oni varaju

- Oni su rođeni da budu lovci. To im je upisano u DNK, još od kamenog doba. Treba ih razumeti, jer su nekada služili da oplode celo pleme. Niti su oni svesni toga, niti mogu da upravljaju svojom prirodom. Počela sam da shvatam muškarce koji varaju. Ne znači da to opravdavam, ali razumem. Naravno, ima izuzetaka - ispričala je pevačica.

Osim toga, Anabela se dotakla i pitanja odvikavanja od zavisnosti.

- Nikada nisam imala poroke i ne znam kako se osećaju ljudi koji ih imaju. Sigurno im nije lako. Imam u svom okruženju osobe koje su se uspešno izlečile, poput mog Andreja, na kog sam ponosna. Dok ne hodaš u nečijim cipelama, ne znaš kako je tom nekom. Ne sudim im, već ih razumem - naglasila je Atijasova.

Podsetimo, Anabela je ušla u rijaliti, gde su već bili njena ćerka Luna i bivši suprug Gagi Đogani kako bi ispričala svoju stranu priče, budući da ju je ćerka lagala zbog veze sa Markom Miljkoviće. Njih dve su rijaliti završili u svađi, međutim vest da Luna čeka bebu je pomirila majku i ćerku i sad su u dobrim odnosima. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Sinisa Ivkovic

pre 3 godine

Kod mene je bila u lokalu Anabela,pevala je kod mog druga u klubu i znam sa kim je bila intimna, dok je bila u braku sa Gagijem.Zato me ne cudi da ima razumevanje za muskarce koji varaju? Ne znam sada, ali ranije mogli su mnogi da budu sa njom.Ja sam mladi od nje pa me nije interesovala

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Bila jednom jedna liga. Kakva liga? Strašna liga!
Fudbal

Bila jednom jedna liga. Kakva liga? Strašna liga!

Sezona u evropskim klupskim takmičenjima ulazi u samu završnicu. Odigrani su svi revanš mečevi četvrtfinala u Ligi šampiona, Ligi Evrope i Ligi konferencija i poznati su svi polufinalni parovi. Ono što odmah privlači pažnju jeste da engleska Premijer liga u završnici kontinentalnih takmičenja ima samo jednog predstavnika! Iako važi za ligu u kojoj se igra najbolji fudbal, Englezi su ove sezone doživeli debakl! Postavlja se pitanje, da li je to samo izolovan incident ili nagoveštaj da u evropskom klupskom fudbalu duvaju neki novi vetrovi?

19.04.2024

13:44

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija