• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

12.12.2020

23:17

MILJANA ZAVRŠILA U KLINIČKOM CENTRU - NIJE DAVALA ZNAKE ŽIVOTA! Pomodrila, prestalo DISANJE... Evo šta se DESILO! (VIDEO)

Rijaliti

MILJANA ZAVRŠILA U KLINIČKOM CENTRU - NIJE DAVALA ZNAKE ŽIVOTA! Pomodrila, prestalo DISANJE... Evo šta se DESILO! (VIDEO)

Podeli vest

Zadrugarka Miljana Kulić vratila se u "Zadrugu", a tom prilikom je progovorila o paklu kroz koji je prošla zbog kiretaže. Zadrugarka ističe da je morala da ide u Klinički centar, te da u jednom momentu nije davala znake života, da je ostala bez disanja, kao i da joj je ruka pomodrila.

Miljana Kulić se vratila u rijaliti, a nakon njenog ulaska počela je emisija "Pitanja novinara", a prvo pitanje je bilo za Kulićku.

Foto: PrintScreen YouTube/Zadruga offilical

- Kako si Miljana? Kako se osećaš? Da li si spremna da se vratiš? - glasilo je pitanje.

- Dobro sam, biću bolje, svakog čuda tri dana dosta, biću bolje! Vratiću se, samo malo da dođem sebi posle svega, mislim na ovo što se desilo, da budem onakva kakva sam bila. Želim da me pamtite po "Zadruzi 1", ovo što sam do sada radila je katastrofa, nenormalno, neshvatljivo. Vreme je pred nama, pa ćete videti, prvenstvno moja porodica. Kada sam otišla kod lekara, bila mi je kiretaža zakazana za petak, bila sam psihički loše, zbog svega, lekar nije mogao da nađe vene, gde god je pipnuo ruku, ona je pomodrila. Rekao je da ne sme da mi uradi kiretažu i da idemo u Klinički centar. Da nismo otišli, ja bih umrla na privatnoj klinici na kiretaži. Prestalo mi je disanje od prevelikog stresa. Hvala Bogu, moja porodica to nije videla, ni čula, tek su posle svega čuli. Reanimirali su me. Bog me je pogledao, ovo mi je životna škola, nisam davala znake života. Ne treba ovde da se ponižavam - rekla je MIljana.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
JA

pre 3 godine

Ona toliko laze ,da je mucno slusati je .Od silne tuge je dosla namontirana sa frizurom ,odgledala sve klipove,pratila Zadrugu od kuce i dosla cila i vesela! A kada napuci ove usne (koje du vec naduvane) muka je gledati, iako to isto radi i njena majka.Valjda misle da je to lepo....uzas ! P.S. Treci abortus za nepunih godinu dana .....jadnica i bednica !!!!

Peđa

pre 3 godine

Nju ko svetu kravu vode na preglede u KC Srbije, ostala gulija ima otkazan termine i čeka po osam meseci za pregled. Dama mora da se pregleda jer animira javnost svojom tragičnom intimnom aktivnošću kao i sa inteligencijom moralnog patuljaka.

Petar

pre 3 godine

dokle ćete pisati o ovaj lažljivici cela familija je takva,sto nenavede gde je bila na kiretazi, samo da znate da u Nisu ima puno dobrih ljudi koji su casni i pošteni ...

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija