• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

16.12.2020

18:45

ZABIO JOJ NOŽ U LEĐA! Teodora se sa Anđelom zbog ovoga STALNO SVAĐALA, a sada joj se Sanja OBRATILA! /VIDEO/

Rijaliti

ZABIO JOJ NOŽ U LEĐA! Teodora se sa Anđelom zbog ovoga STALNO SVAĐALA, a sada joj se Sanja OBRATILA! /VIDEO/

Podeli vest

Sanja Stanković i Anđelo Ranković su odlučili da ne kriju emocije i prepuste se strastima pred rijaliti kamerama. Podsetimo, njih dvoje su bili deo rijaliti programa prve sezone Zadruge, gde su se takođe osećale varnice među njma.

Anđelo je u prvoj sezoni uplovio u vezu sa Teodorom Džehverović, a poznato je da mu je ona pravila scene zbog Sanje sa kojom je Ranković veoma blizak.

Foto: TV Pink printscreen

Sada, posle dve godine je na Teodorino mesto došla Sanja koja se inače druži sa Džehverovićevom. Sanja je danas tokom gostovanja u emisije radija "Amnezija" priznala da bi volela da popriča sa Teodorom o svemu što se izdešavalo. 

- Što se tiče Anđela, nema potrebe da me iko pita bilo šta zbog Teodore, to je njegova bivša devojka, i ne možemo da se merimo sa njom,a kada bih je videla, volela bih da popričamo - nastavila je Sanja.

Foto: TV Pink printscreen

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija