• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/G.T.

20.12.2020

09:31

ISPLIVALI EKSPLICITNI SNIMCI MILJANE KULIĆ! Voditelj Pinka sve obelodanio sa dokazima! Marija ne može da dođe sebi!

Rijaliti

ISPLIVALI EKSPLICITNI SNIMCI MILJANE KULIĆ! Voditelj Pinka sve obelodanio sa dokazima! Marija ne može da dođe sebi!

Podeli vest

Miljana Kulić je aktuelna učesnica rijalitija "Zadruga 4", ali mnoge je pamte još iz rijalitija "Parovi" u kojem je zatrudnela sa Ivanom Marinkovićem i dobila sina Željka.

Ona se pre Ivana Marinkovića zabavljala sa izvesnim Slađanom, kojeg veoma često pominje i dan-danas kao jednu od svojih dugih veza i velikih ljubavi.

Foto: TV Pink printscreen

Miljana Kulić

Pronašli smo klip iz 2017. godine, kada je Kulićeva bila u Parovima, na "Vrućoj stolici", a sadašnji voditelj rijalitija "Zadruga" Milan Milošević, bio je na mestu novinara i ispitivao je Miljanu zajedno sa novinarima ostalih redakcija.

On je tada pomenuo video-klipove koje je dobio od tadašnjeg Miljaninog dečka Slađana, a koji je tek najavio da će im dostaviti klipove iz njenog telefona koje je uzeo, iako je njen telefon tada bio u produkciji.

Foto: TV Pink printscreen

Milan Milošević

Njen dečko je Miljani preko Milana zapretio tim klipovima, a Milošević joj je sve preneo.

- Rekao mi je da ukoliko ga još jednom uzmeš u usta i njega i njegovog brata, da će on objaviti vaš video snimak plus snimak koji ti imaš u telefonu, koji je on uzeo sad, ovde u produkciji. Mi smo tu priču objavili sa dokazima, ja to nisam izmislio - rekao je tada Milan Milošević, koje je uvek kao i sada govorio sve sa dokazima, pa tako i sada kada vodi program, on iznese dokaze za sve što govori, a da li on i dalje poseduje ove klipove, koji su mu tada dati, ostaje da vidimo.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija