• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer

19.03.2021

21:20

POSLE SVAĐE, SVE JE SLAĐE! OŽENJENI Ivan Gavrilović je nakon žučne rasprave DOHVATIO svoju LJUBAVNICU! /VIDEO/

Rijaliti

POSLE SVAĐE, SVE JE SLAĐE! OŽENJENI Ivan Gavrilović je nakon žučne rasprave DOHVATIO svoju LJUBAVNICU! /VIDEO/

Podeli vest

Uprkos velikoj osudi jer su u "zabranjenoj" ljubavi, oženjeni Ivan Gavrilović i Milijana Bogdanović su pokazali "Parovima" strastven ples

Podsetimo, Ivan i Milijana su ušli u ljubavnu aferu i dok je Gavrilović govorio da je sve igra zarad rijalitija, očigledno se u međuvremenu zaljubio u Bogdanovićevu.

Nakon svađe i rasprave zbog odnosa na koji niko nije ravnodušan ipak su rešili da se izmire ovim gestom.

Milijani su se tresle noge od treme ali je ipak uživala u ovom plesu. U jednom trenutku ju je Ivan podigao iako je ona vrisnula, pa ju je krišom uhvatio za zadnjicu.

Foto: Printscreen YouTube

Ivan i Milijana

I dok su svi gledali ovaj zaljubljeni par, njih dvoje su se prepustili uživanju zaboravivši na kamere.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija