• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/U.Ć.

03.04.2021

22:00

JANJUŠ JOJ NIJE JEDINI! OVO su sve Majine LJUBAVI, a OVAJ BRAK POZNATE PEVAČICE je pokušala da UNIŠTI!

Rijaliti

JANJUŠ JOJ NIJE JEDINI! OVO su sve Majine LJUBAVI, a OVAJ BRAK POZNATE PEVAČICE je pokušala da UNIŠTI!

Podeli vest

Rijaliti učesnica Maja Marinković, poznata je po strastvenoj vezi sa Markom Janjuševićem Janjušem, a pre njega imala još nekoliko ljubavi u Zadruzi.

Maja Marinković iz dana u dan šokira javnost svojim ponašenjem u "Zadruzi 4". Ona je ovaj put priznala da istinski voli Marka Janjuševića Janjuša, stavljajući do znanja da je sve što se desilo sa Čorbom velika greška. Ipak, Janjuš nije prva ni jedina ljubav koju je Maja imala u Zadruzi.

Maja je prvi put ušla je u rijaliti „Zadruga 2“, 2018. godine. Tada se ona predstavila da radi kao model. Tokom učešća u rijalitiju, Marinkovićeva se nije posebno isticala, ali i pored toga, uspela je da uđe u finale i osvoji visoko peto mesto. 

Njeno učećše u "Zadruzi 2", ostalo je upamćeno po kratkoj vezi sa Markom Miljkovićem, koji se kasnije smuvao sa Lunom Đogani, sa kojom sada čeka dete. Iako je veza trajala nekoliko dana, to ih nije sprečilo da imaju strastven seks ispod pokrivača. Maja je tada priznala da se zaljubla u njega, dok je Marko istakao da je Maju samo iskoristio jer mu je bilo dosadno.

Foto: Printscreen You Tube

Maja i Marko Miljković razmenjuju nežnost

Marinkovićeva je u "Zadrugu 3", ušla bez opterećenja, sa namerom da se igra, znajući da je pobrala simpatije publike. Maja se sprijateljila sa mnogim učesnicima, ali najviše se zbližila sa Markom Janjuševićem Janjušem. Njih dvoje su se svakodnevno družili, a kasnije su počeli da vode duge razgovore ispod jorgana. Mnogi su joj skrenuli pažnju da takav odnos sa oženjenim čovekom nije ispravan, ali ona tome nije davala na značaju.

Foto: Printscreen You Tube

Maja i Janjuš se druže

Maja je nastavila po svome i zaljubila se u Janjuša koji je tada bio u braku sa svojom suprugom Enom sa kojom ima kćerku Krunu. Iako su dugo odbijali da priznaju da se među njima nešto desilo, na kraju, nisu uspeli da sakriju svoju ljubav. Maja i Janjuš su imali su seks pred kamerama, a posle toga je usledila Janjuševa prava porodična drama. Dok se srpski košarkaš pravdao porodici i ograđivao od Maje i njihovog odnosa, ona je plakala i želela da je on prizna kao svoju devojku bez obzira na to što je oženjen. Gledaoci pored malih ekrana uglavnom su osudili Maju i nazivali je „rasturačicom brakova“. Sve to je teško palo i njenom ocu koji je uporno pokušavao da svoju kćerku vrati na pravi put.

Foto: Printscreen You Tube

Maja i Janjuš razmenjuju nežnost u "Zadruzi 3"

Nakon rijalitija, Janjuša je žena ostavila i on je ušao u vezu sa Majom. Njihova veza bila je veoma turbulentna i raskinuli su. Maja je tada medijima poslala više svojih fotografija na kojima se vide modrice i podlivi sa tvrdnjom da ju je Janjuš fizički i psihički zlostavljao tokom njihove veze.

Nakon toga, isplivala je informacija, da je Maja prevarila Janjuša sa učesnikom "Zadruge 3", Mensurom Ajdarpašićem, što je ona kasnije i potvrdila.

Foto: Printscreen You Tube/red tv

Mensur gostuje u emisiji

Nakon nekoliko meseci pauze, Maja se vraća po svetla reflektora. Kada je uša u "Zadrugu 4", unutra je već bio njen bivši dečko Janjuš. Na početku su usledile svakodnevne svađe između njih, ali Maja nije mogla da sakrije emociju prema njemu. Janjuš ju je odbijao i nije želeo da se pomiri sa njom. Zbog toga ga je Maja provocirala do besvesti i pokušavala da izazove neku njegovu reakciju. Učesnici rijalitija su komentarisali da se Maja i Janjuš noću tuku, a danju štipaju i da je sve na ivici vrlo opasnog fizičkog obračuna jer Maja nema granicu u provokaciji.

Nakon burnih svađa, Maja se zbližila sa rijaliti cimerom, Milanom Jankovićem, poznatijim kao Čorba. Nakon neprekidnog druženja, Marinkovićeva se sa njim smuvala. Tokom njihove veze, dešavalo se da njih dvoje imaju seks, pored Janjuševog kreveta. Ni ta veza nije potrajal dugo. Raskinuli su jer je Čorba nije pokazivao znake poštovanja pre Maji. Štaviše, često ju je omalovažavao.

Foto: Printscreen You Tube

Maja i Čorba se maze

Trenutno, Maja Marinković je sama, ali danas je priznala da i dalje voli Janjuša.

Foto: Printscreen You Tube

Maja otkriva da i dalje voli Janjuša

Atraktivnu učesnicu su napolju, dovodili u vezu sa mnogim muškarcima, a jedan od njih je i popularni muzičar Rasta. Mediji su pisali da je Maja Marinković veliki Rastin fan i da je samo čekala priliku da mu se približi, iako je on tada još bio u braku sa pevačicom Anom Nikolić. Takođe, Maja Marinković je bila u vezi sa Mladenom Vuletićem, rijaliti igračem koji je jedan od pobednika šoua „Parovi“.

 

Foto: printscreen instagram/mladenvuleticdjoma

Mladen Vuletić pozira

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija