• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

18.06.2021

12:19

POTPUNI HAOS! OBEZBEĐENJE JE MORALO DA REAGUJE! Paula i Mišel zaratili jače nego ikada - TRESLA SE ZADRUGA /VIDEO/

Printscreen You Tube/Zadruga Official

Rijaliti

POTPUNI HAOS! OBEZBEĐENJE JE MORALO DA REAGUJE! Paula i Mišel zaratili jače nego ikada - TRESLA SE ZADRUGA /VIDEO/

Podeli vest

Mišel Gvozdenović i Paula Hublin su se sukobili oko podele namirnicia i cigara. Naime, njih dvoje su svašta rekli jedno drugom a pogotovo da su stipse

Slušaj ti što meni nabijaš picu na nos, a od svih uzimaš, sram te bilo - rekao je Fran.

- Ma napuši mi se ku*ca - vikao je Mišel.

- Napuši se ti nama ku*ca - vikala je Paula.

- Tvoja devojka je stipsa, ona ima 10 kutija cigara. Nije te sramota, kriješ tu a nikome ne daš - vikao je Mišel.

- Svi znamo na koga se Mišel breca, on se onosi u facu i pokazuje da je pi*ka obična. Tebe su tovji drugari iz paba provalili kakav si, uvek sam ti davala cigare - vikala je Paula.

Obezbeđenje je ušlo i stalo između Paule i Mišela. 

Slušaj ti što meni nabijaš picu na nos, a od svih uzimaš, sram te bilo - rekao je Fran. Ma napuši mi se ku*ca - vikao je Mišel. Foto: TV Pink Printscreen Napuši se ti nama ku*ca - vikala je Paula. Tvoja devojka je stipsa, ona ima 10 kutija cigara. Nije te sramota, kriješ tu a nikome ne daš - vikao je Mišel. Svi znamo na koga se Mišel breca, on se onosi u facu i pokazuje da je pi*ka obična. Tebe su tovji drugari iz paba provalili kakav si, uvek sam ti davala cigare - vikala je Paula. Obezbeđenje je ušlo i stalo između Paule i Mišela-.



Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija