• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

19.11.2021

10:20

TRESLA SE BELA KUĆA! Miki Đuričić ušao BESAN u HOTEL, pa opleo po Dejanu Dragojeviću: Većinu žena bi nazivao ku*vama, jer je u narodu SAD ŽRTVA

TV Pink printscreen

Rijaliti

TRESLA SE BELA KUĆA! Miki Đuričić ušao BESAN u HOTEL, pa opleo po Dejanu Dragojeviću: Većinu žena bi nazivao ku*vama, jer je u narodu SAD ŽRTVA

Podeli vest

Dalila Dragojević i Filip Car su se rano jutros vratili do hotela, a onda im se pridružio Miki Đuričić koji je opleo po Dejanu Dragojeviću

Dejan je postao drug sa svima nama, da ste ostali zajedno, većinu žena bi nazivao k*rvama, narkomankama. Postao im je dobar silikom prilika, jer je u narodu sad žrtva. Ne, to je isti onaj Dejan koji vas je nazivao k*rvama - rekao je Miki.

Ja sam rekao da bi im ostao noćna mora - dodao je Car.

On i dalje sve to isto misli - istakla je Dalila.

A u aprilu, kad ga svi budu napadali, ja ću ga braniti. Neću sad, iako mi je žao čoveka. Nekako, imam osećaj kroz ove rijalitije, kad god je neko bio tako jadan, nije bio toliko. Nema ovde nevinih - pričao je Miki.

Samo ne treba ovde da ga ona napada - dodao je Car.

Ja sam od starta bio protiv vaše veze, a oni su ćutali, kako biste se vi smuvali, da vi vas napadali. Ko vas tešI? Najveći napadači vaše veze. Kao moralne gromade.... E, to mene j*be... Najlakše je moralisati. Vidi, da si beozbrazna, bezobrazna si kao kera. Ali jedva su čekali da se vas dvoje smuvate. I sad ustaje kao Rešićka: "Grujo, zamisli kako je tvojoj ženi" - govorio je Đuričić.

Foto: Printscreen You Tube

Dejan Dragojević

Kažu da je Dejan dao 100 dinara njoj i Mimi kad su se poljubili - istakla je Dalila.

Došao da im čestita - dodao je Car.

Vidi, Sandru što ne volim... - pričao je Miki.

A prošle godine jedva čekala da se Tara i Ša smuvaju. Ona sad pere sebe za prošlu sezonu. Uz Dejana je da se pere za prošlu godinu, jer je prošle godine katastrofu napravila - pričao je Filip.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Ana

pre 2 godine

Miki je najdvolicniji lik u Zadruzi..fuj..Verovatno po njemu Dejan je glavni krivac zbog preljube njegove zene i njenog jahanja Cara u Zadruzi? Kako ide od grupe do grupe i svima razlicito prica. Verovatno da ne bi voleo ovakvu situaciju u svojoj kuci!!!

milankukic

pre 2 godine

miki je jedn obicno govno iz kupinova samo toliko o tom smradu jer ga znam dobro pošto sam iz skele kod obrenovca i bio je kod mene sa ocem

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija