• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Pink.rs

22.11.2021

20:45

OGLASILA SE GRUJINA SUPRUGA! Evo šta je rekla o prisnom odnosu svog supruga i Mime: Povređena sam kao žena, najteže mi je zbog dece!

PrintScreen YouTube/Zadruga offilical

Rijaliti

OGLASILA SE GRUJINA SUPRUGA! Evo šta je rekla o prisnom odnosu svog supruga i Mime: Povređena sam kao žena, najteže mi je zbog dece!

Podeli vest

Odnos oženjenog zadrugara Nikole Grujića i Milane Šarac postao je sve prisniji, a sada se prvi put oglasila njegova supruga Ljiljana.

- Do jučerašnjeg dana sam zaista bila uverena da zna šta radi i da je svestan gde se nalazi i zbog čega je tu. Dok su svi oko mene pričali ružno ja sam gledala na sve ovo kao na igru i uvek ga branila i verovala u njega - rekla je vidno povređena Ljiljana, Grujina žena i dodala:

Foto: Printscreen You Tube

Nikola Grujić

- Poslali smo i više nego što je tražio za slavu, dali sve od sebe da mu bude lakše jer nije pored nas, a on nam je priredio baš lepe kadrove i to dok su gosti, koji nam godinama unazad dolaze na slavu, sedeli za stolom sa nama. Ne zna se kome je više bilo neprijatno. Nikako nismo mogli da opravdamo ono što smo videli. Neprijatno zaista - iskrena je Ljilja.

Mima je sinoć u razgovoru sa Darkom Tanasijevićem otkrila da joj je Gruja obećao ulazak u emotivnu vezu, ali da je potrebno da "samo raščisti svoju situaciju i to što ima", mislivši na brak sa Ljiljanom.

Foto: PrintScreen YouTube/Zadruga offilical

Milena Šarac i Nikola Grujić

- Kao žena sam povređena, ali više mi je teško zbog dece koja će to jednom videti - kaže Ljilja, a da li će se pevač osmeliti na taj korak i priznati da želi da okonča brak zbog Mime, ili mu je ona samo "prolazna avantura" - ostaje da vidimo u narednom periodu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija