• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/U.Ć.

14.12.2021

20:03

FILIPOVE LJUBAVNICE ZARATILE! Maja i Dalila u ŽESTOKOM OBRAČUNU, pale TEŠKE REČI! (VIDEO)

Printscreen You Tube

Rijaliti

FILIPOVE LJUBAVNICE ZARATILE! Maja i Dalila u ŽESTOKOM OBRAČUNU, pale TEŠKE REČI! (VIDEO)

Podeli vest

Zadrugari su započeli novu temu na porodičnom sastanku, a Maja Marinković prokomentarisala je intimni čin Filipa Cara i njen na samo par metara od Dalile Dragojević:

- Ograđujem se od tebe cele priče, Dalila nije moja bivša devojka, to sam ja, ja imam se*s sa svojim dečkom, kog volim, ne zanimaju me nikakvi repovi. Ni meni nije normalno da se odbije izolacija sa mužem, a traži se izgovor dase ide u izolaciju sa švalerom. Koje ja moralne odnose kršim? Ona nije moja bivša devojka, ja imam potrebe sa svojim dečkom, kao i strast - objasnila je Maja.

Foto: Printscreen You Tube

Maja Marinković

- Ona time želi da zadrži njega, ali... Ma, neću da komentarišem - rekao je Karić.

- Filip je rekao da se svo troje zagrlimo i ugrejemo, oni su se nasmejali, Maja mu je prebacila posle i za to. Oni su krenuli da se valjaju u krevetu, a onda se Filip prebacio na sredinu. Posle su krenuli poljupci, a onda je krenuo i se*s, koji nije bio suptilan. Čula sam i kad si rekla "Svr*ću" - opisala je Dalila.

Foto: Printscreen You Tube

Maja i Dalila

- Da li si ti imala svest prema mužu? Čovek je ovde gledao, skakao u bazen - govorila je Maja i smejala se.

- Maja je sinoć ganjala ku*ac kao borbu za život - vikao je Mića.

Foto: Printscreen You Tube

Dalila Dragojević

- Po meni ste svi nenormalni, osim Dejana. Nenormalna mi je i Maja, nenormalan Filip, ali mi je nenormalna i Dalila. Zašto praviti žrtvu od nekoga ko je isto to radio? Ne možemo ni od Dalile praviti žrtvu, jer nije brinula kako se Dejan osećao dok je ona to isto radila - komentarisala je Sanja.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija