• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

22.12.2021

09:01

DALILINA DIJETA Starleta otkrila kako je smršala 15 kilograma

Instagram

Rijaliti

DALILINA DIJETA Starleta otkrila kako je smršala 15 kilograma

Podeli vest

Dalila Dragojević kaže da je smršala 15 kilograma i postala vrhunska riba!

Bosanska starleta je pre ulaska u "Zadrugu 5" bila na dijeti koju joj je propisala fitnes-instruktorka Ljuba Pantović, a zatim se dodatno istopila u rijalitiju zbog ljubavnih problema!
- Oduševljena sam novom linijom, više nisam debela! Osećam se mnogo lepše i zgodnije. Opet sam top-riba, kao što sam i bila pre nego što sam se ugojila - kaže Dalila.

Foto: Marko Đoković

Dalila Dragojević


Ona dodaje da je nekoliko puta odustajala od dijete, jer nikako nije mogla da se odrekne slatkiša:
- Ljuba mi je napisala program ishrane i vežbanja, koji mi je u početku bio težak. Prvi put sam izdržala samo četiri dana! Žudela sam za slatkim, pa sam pojela čokoladicu. Poslala sam Ljubi poruku:"Izvini, sve je palo u vodu, prekršila sam pravila i uzela slatko". Drugi put sam se naoštrila i pokupovala sve i svašta od namirnica za dijetu, ali je sve to ostalo u frižideru i po fiokama.

OVO JEDE RIJALITI ZVEZDA

DORUČAK: Barena jaja, integralni tost i nemasni jogurt.
RUČAK: Meso i salata, spremljeno na pari.
VEČERA: Supa i kuvano povrće.

TRIK SAVET: Pijte najmanje dve litre vode dnevno i nezaslađenu limunadu.

Dragojevićeva otkriva kako je rešila da izađe iz začaranog kruga i započne muktrpnu borbu sa viškom kilograma.
 - Jednog jutra sam stala na vagu i videla da imam 85 kilograma! Šokirala sam se! Rekla sam sebi: "Dosta je! Odmah krećeš na dijetu". Nisam želela da čekam ni dana više - objašnjava starleta iz Bosne, koja je unela i druge  izmene u ishranu:
- Izbacila sam slatkiše, počela da pijem mnogo vode i da vežbam u teretani. Pijem samo mleko bez laktoze, a u jelima koristim laneno seme i ulje, jer su veoma zdravi. Uglavnom ručam meso i povrće i to u ograničenim količinama. Kiosci brze hrane me više ne vide! Samo prođem pored njih. 

Učesnica rijalitija kaže da je ponosna na sebe što je istrajala i smršala:
- Sve je moguće kad čovek ima volju! Neću da vas lažem, ponekad mi bude teško kada u prodavnici prođem pored rafova sa čokoladama, ali svaki put se izborim sa iskušenjem. Cilj mi je da budem zdrava i lepa i za sada mi dobro ide!

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Nemačka i Francuska potajno priželjkuju kraj rata u Ukrajini jer zavise od ruskog gasa! Kosmet je sfera nemačkog uticaja! (VIDEO)
Live TV

Nemačka i Francuska potajno priželjkuju kraj rata u Ukrajini jer zavise od ruskog gasa! Kosmet je sfera nemačkog uticaja! (VIDEO)

Gosti "Rata uživo" bili su politikolog Andreja Lović i Mladen Duvnjak iz organizacije "Srbi za Trampa". Govorili su, između ostalog, o predstojećim izborima u Sjedinjenim Američkim Državama, kao i o potencijalnim posledicama koje će njihov ishod imati na Evropu i NATO pakt. Takođe, komentarisali su i političku situaciju u Americi i Nemačkoj.

30.08.2024

22:32

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija