• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D.S.

07.08.2022

21:20

DEJAN PROGOVORIO O ODLASKU U GORNJI ŠEPAK! Dragojević otkrio kako se sakrio od Dalilinog oca, a evo kakav je osećaj imao kad je video svoj bivši dom!

Aleksandar Jovanović Cile

Rijaliti

DEJAN PROGOVORIO O ODLASKU U GORNJI ŠEPAK! Dragojević otkrio kako se sakrio od Dalilinog oca, a evo kakav je osećaj imao kad je video svoj bivši dom!

Podeli vest

Bivši zadrugar Dejan Dragojević danas je sa ocem Goranom posetio selo u kojem je živeo sa bivšom suprugom Dalilom Dragojević, a otkrio je kako je prošla njegova

Dejan Dragojević je iskoristio odsustvo Dalile Dragojević i danas posetio Gornji Šepak sa svojim ocem Goranom. Poveli su ljubimca Tedija, kog su predali Husu Mujiću, a Dragojević je uzeo nazad auto. O ovom automobilu se dosta pričalo pred sam kraj "Zadruge 5", kad ga je Dejan tražio nazad, kao i posle, u emisijama "Narod pita".

Foto: printscreen

Dejan Dragojević

Inače, Dejan je više puta navodio da se plaši da će mu Dalila uraditi nešto sa kočnicama, pa je ekipa portala Pink.rs odmah postavila pitanje da li je imao problema na putu do Veternika.

- Pa ne znam, zvali smo hitnu službu i vatrogasce, ne znam da li je bilo do kočnica ili čega, stigli smo šlep službom (smeh). Sprdam se, stigli smo u Veternik, leva kočnica je radila, desna ne - rekao je Dejan u svom stilu.

- Da li si se sreo sa Husom?

- Nisam se sreo sa Husom, niti sam planirao. Prešao sam granicu samo zato što sam morao ćaleta da prevezem preko, ali se nisam penjao uopšte - odgovorio je on.

- Huso je rekao da je pričao sa Goranom, da on nije zadovoljan onim što se desilo u "Zadruzi" i rekao je da će vratiti Tedija, ako ga Dalila ne bude pazila. Hoćete li ga prihvatiti?

- Ne, Goran je rekao da Tedija neće, Huso mu je rekao da ne zna šta da radi sa Tedijem, da nema ko da ga čuva. Rekao je tati da bude par dana tu, pa da ga uzme nazad, a tata je rekao da mu ne pada na pamet i da ga je Dalila tražila, da neće da se prepucava preko medija oko psa. Teško je da on (Huso) može da ga čuva, zato što pas ne može da bude u kući kod vernika. A ne može ni da putuje non-stop. Tako da će morati da zove dostavu za pedigre, da ima ko da ga hrani - ističe Dragojević.

- Dalila je rekla da joj nije svejedno u kući, ali da je sve stvar navike i da će je brzo proći. Kako si se ti osećao?

- Ne, nikakav čudan osećaj nisam imao. Prešao sam granicu, stao kod pumpe, uštekao se kao fantom. U žbunu sam bio - rekao je Dejan.

- Dalila je izjavila da ti niko ne brani da dođeš i da možeš uvek da uzmeš svoje stvari. Kako to komentarišeš, da li ćeš ponovo da se vratiš u Šepak nekad?

- Ne pada mi na pamet da dođem u kuću. Jeste pola moje, nikad to nisam isticao, ali ja znam koliko sam uložio i kako je uloženo u tu kuću. Sa koje strane je vetar duvao. Auto sam uzeo samo da bih otplatio dug koji mi je ostao u telefonskoj kompaniji, za telefon koji nije u mom posedu, niti ga koristim - zaključuje Dragojević.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici
Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici

Gostujući u jutarnjem programu televizije Prva, Aleksandar Vulin je kazao da se 2. juna odlučuje o budućnosti Srbije, te da nije reč o lokalnim izborima koji se samo tako zovu. Vulin je kazao da na ovim izborima hoće da slome kičmu Vučiću da bismo se odrekli Republike Srpske, Kosova i Metohije, da bismo priznali da smo genocidan narod i uveli sankcije Rusiji.

27.04.2024

12:39

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!
još obaveza

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!

U Grčkoj se od jula uvodi šestodnevna radna nedelja, a ova obaveza će se odnositi na državne službe, komunalna preduzeća, banke, privredna društva, organizacije i poljoprivredna gazdinstva koja su do sada praktikovala petodnevni nedeljni sistem rada.

27.04.2024

14:12

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija