• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: G.T.

29.08.2022

19:12

ZVEZDA GRANDA STIŽE U ZADRUGU! Otkrio da li ga je podržao Saša Popović - spomenuo i ugovor sa Grandom! (VIDEO)

printscreen

Rijaliti

ZVEZDA GRANDA STIŽE U ZADRUGU! Otkrio da li ga je podržao Saša Popović - spomenuo i ugovor sa Grandom! (VIDEO)

Podeli vest

Uskoro počinje "Zadruga 6", a na popularno imanje u Šimanovcima useliće se novi kandidati. U rijaliti će ući i pevač koji se takmičio u "Zvezdama Granda", a u pitanju je Nikola Sretenović

Nikola je danas došao na Pink televiziju kako bi snimio profil za novu sezonu rijalitija, a tom prilikom je otkrio razlog ulaska u "Zadrugu".

- Nisam nikad gledao Zadrugu, ali su mi Dejan i Anđela bili favoriti. Na ideju da uđem unutra došao sam kad sam sa majkom gledao reprizu finala i onda kada sam video ko je sve bio unutra, shvatio sam da mogu i ja da uđem - rekao je mladi pevač. 

Foto: Miloš Rafailović

Nikola Sretenović, novi učesnik "Zadruge 6"

Nenad je javnosti poznat kao učesnik muzičkog takmičenja "Zvezde Granda", a sve je zanimalo da li je dobio podršku u nekadašnjeg direktora "Granda" Saše Popovića.

Foto: printscreen

Saša Popović

- Saša Popović me se  verovatno i ne seća. Došao sam do šestog kruga pa sam isapo. Nisam pod ugovorom sa Grandom, da jesam, sigurno ne bih mogao da uđem  - rekao je Nikola, a šta je još otkrio saznajte u videu na početku teksta.

BONUS VIDEO: 

 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija