• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D.S.

08.04.2023

12:27

MILJANA NA SAHRANU DA MI NE DOLAZI! Marija ZAUVEK precrtala ćerku iz života, Kulićeva se gušila u suzama!

printscreen TV Pink

Rijaliti

MILJANA NA SAHRANU DA MI NE DOLAZI! Marija ZAUVEK precrtala ćerku iz života, Kulićeva se gušila u suzama!

Podeli vest

Zadrugarka Marija Kulić je, kako kaže, zauvek precrtala svoju ćerku Miljanu Kulić, nakon stravične svađe kada je Miljana poručila Mariji koja je bila teško bolesna da je "bolje da je umrla" i polila je vodom.

Marija je u emisiji "Pitanja novinara" nakon Miljaninog izlaganja otkrila sve šta nosi na duši, a kroz suze je odgovarajući na pitanja Ivane Šopić jasno poručila da ne želi da joj najstarija ćerka dođe na sahranu.

Foto: Printscreen/Instagram

Marija Kulić

Sukob između majke i ćerke je nastao u četvrtak veče, kada se starija Kulićka vratila u rijaliti. Ona je tada otkrila da Nenad Macanović Bebica živi u njihovoj kući u Nišu, protivila se Miljaninoj vezi sa Zolom, zbog čega je nastao opšti haos. Miljana je izvređala majku i poručila joj da je bolje da je umrla, a onda ju je optužila da joj je bitan samo njen novac koji se nalazi na Marijinom računu.

Foto: Printscreen/Instagram

Marija Kulić

- Nema više ništa od sinoć. Zna moj brat kako je bilo kada nismo razgovarali 10 godina. Zna tetka kada me je uvredila, ja toj ženi nisam na sahranu išla. Od sinoć, ja živim svoj život i više me ne intresuje. Da li je Mika, Giba, niti želim da čujem njen glas, niti da je vidim. Kraj svega! Moja deca su čula sinoć, kada budem umrla, na moju sahranu mi neće doći, to mi je želja! Ja znam da je nekima drago, da su neki jedva čekali da do ovoga dođe, došlo je. Moj broj telefona, neće me odbiti na telefon. Ona za mene više ne postoji, ni ja za nju. Biće mi teško dan, dva tri, možda celog života, ali kada ja precrtam, ja to uradim u momentu i to je kraj. Da li je muž, dete, majka, otac?! Možda sam monstrum, ali ja sam takva. Takva mi je i baba bila. Ja se ne setim ocu da zapalim sveću, mene Siniša podseti. Ne zanima me, to je više to. Nekoliko puta mi je rekla: "Molim te živi, mene će da razvlače kada umrem, idi leči se u inostranstvo da živiš zbog mene" - rekla je Marija i zaplakala:

Foto: Printscreen/Instagram

Marija Kulić

- Imala sam nadu da živim zbog nje, sada više ne. Živim sada za sebe i za ljude koji me poštuju i vole, a ona će morati, da li na želju nečiju ili žalost, sama. Novac sam čuvala zbog kocke, više puta je rekla: "Mamice, hvala ti što si mi sačuvala". Sačuvala sam, Željko je tu, treba za dete, ja se ne oslanjam ni na koga. Mi smo ljudi bolesni, ja ću da se trudim da radim do zadnjeg dana, kao i uvek, sa tim da obezbedim da znam da sam njega obezbedila. Dalje, kako će i šta će... - otkrila je Kulićeva, pa nastavila:

Foto: Printscreen/Instagram

Miljana Kulić plače dok sluša Mariju

- Dete zna sve, da sačekam još malo i on da mi poraste, Tijana i Ana su velike i samostalne. Ovo nema smisla, postigla sam samo da joj sačuvam novac koji je imala. Da li će da se besi, da mi neko kaže: "Eno je tamo", ja ću da kažem: "Ko?". Nema od toga ništa, ja sam tako rešila u mojoj glavi. Da li će: "Mamice, budi tu za mene", ne, ja kad budem izašla odavde, ja ovde glas ne mogu da joj čujem, a kamoli preko televizora. Nenad sedi isključivo da Siniša ne bi bio sam, dok ne dođem kući. Kada budem otišla, nema potrebe više da sedi. Pola posla je on završio, uvek je tu, mnogo je Siniši pomogao i meni. To što je Siniša rekao da će da pokloni, pa? On mu je spasio život - dodala je Marija, dok je Miljana slušala šta njena majka priča i plakala.

Foto: Printscreen/Instagram

Miljana Kulić plače dok sluša Marijino izleganje

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Terzić: Stefanović i Đilas žele da zaustave napredak Srbije! Narod je takve političke pajace prezreo, a vreme ih je odavno pregazilo!
Politika

Terzić: Stefanović i Đilas žele da zaustave napredak Srbije! Narod je takve političke pajace prezreo, a vreme ih je odavno pregazilo!

Nema tih izbora, niti će ih ikada biti, koji bi od omiljenog autošovinste Viole fon Kramon i trgovca srpskim nacionalnim interesima poput Đilasovog potrčka Borka Stefanovića napravili pobednika. Narod je takve političke pajace prezreo, a vreme ih je odavno pregazilo, isakao je član Predsedništva Srpske napredne stranke Miloš Terzić.

04.07.2024

09:16

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija