• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J. V.

17.06.2023

10:40

MILJANA KULIĆ U VELIKOM PROBLEMU! Zadrugarki su nastupi stopirani, evo kako dolazi do novca!

ATA Images

Rijaliti

MILJANA KULIĆ U VELIKOM PROBLEMU! Zadrugarki su nastupi stopirani, evo kako dolazi do novca!

Podeli vest

Miljana Kulić krenula je punom parom da radi, kako bi zaradila za život. Međutim, posle nekoliko angažmana u klubovima sve joj je stopirano, a publika je pljuje na sve strane.

Miljana Kulić je zabrinuta, jer su joj nastupi stopirani. Posle nekoliko angažmana koje je imala više je niko nije zvao. Iako je mislila da tek ide leto i da će svi da se otimaju da je angažuju, od toga nema ništa.

Foto: printscreen

Miljana na nastupu

Miksi je utučena, pokušava da nađe novog menadžera. Nenad Macanović Bebica je non stop uz nju, kao i majka Marija Kulić. Međutim, Miksi je baš u depresiji zbog loših komentara koji kruže o njenom pevanju i ponašanju tokom nastupa kada je dizala suknju i pokazivala međunožje.

Foto: printscreen

Razočarala publiku

- Ona sada na sve načine pokušava da zaradi, da prihvata da reklamira i cvećare i razne apartmane kako bi imala iole neki dinar. Dosta novca je uložila u novu garderobu, jer je dosta smršala i morala je sve kompletno novo da kupi, pa se i tu zadužila. Dužna je na sve strane, zato je i apelovala na glasače da glasaju za Ivana Marinkovića, kako bi on bar Željku dao deo novca od nagrade, pa da barem za dete ne mora da brine - objasnio je jedan od Miljaninih komšija iz Niša.

Foto: printscreen

Miljana i Bebica dali podršku Ivanu



Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija