• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer J. V.

05.07.2023

07:35

Miljana prodaje svoje profile na Instagramu! Marija Kulić otkrila kako njena ćerka zarađuje kad nije u rijalitiju!

ATAIMAGES

Rijaliti

Miljana prodaje svoje profile na Instagramu! Marija Kulić otkrila kako njena ćerka zarađuje kad nije u rijalitiju!

Podeli vest

Miljana Kulić se snašla kako da zaradi dok nije u rijalitiju, uspela je da proda čak tri svoja profila na Instagramu! Njena majka Marija otkrila šta rade sa zarađenim novcem.

Dok Miljana juri da zakaže još koji nastup u toku leta, njena majka Marija broji novac i pametlo ulaže. Marija je za Informer otkrila kako je Miljana razradila ovaj posao sa društvenim mrežama.

Foto: Instagram

 

- Miljana je do sada prodala tri svoja profila na društvenim mrežama. Ona otvori profil, sakupi 100.000 pratilaca i onda ga proda. I sada je dala oglas za prodaju novog profila, jer njoj to ne treba. Ona smatra da je Instagram jedna velika glupost i da joj ništa ne znači. Nisam ljuta na nju zbog toga, jer tako će samo da zaradi novac - kaže Marija, ali ne želi da otkriva koliko Miljana na taj način zarađuje.

Foto: PrintScreen/Zadruga Official

 

Starija Kulićeva objašnjava da ona raspolaže ćerkinim novcem.

- Novac koji je Miljana zaradila u rijalitiju je na sigurnom, u banci. A novac koji zarađuje od nastupa ja uzimam i ulažem u posao s apartmanima koji smo pokrenuli. Kupujemo i izdajemo apartmane na jednoj planini, ali to ne reklamiramo jer nema potrebe. Planiramo da uložimo i u kamione i autobuse za prevoz robe i putnika. Sve je pod kontrolom dok sam ja živa, a Miljana ništa od tog novca ne traži - kaže Marija.

Foto: printscreen instagram

 

Posle rijalitija Miljana Kulić izgladila je odnose s ocem svog sina Željka, Ivanom Marinkovićem.

- Miljana i ja smo sada u odličnim odnosima. Sve se dogovaramo oko Željka, što mi je najbitnije. A što se tiče njenog pevanja i nastupa, šta da kažem... Danas svako peva, pa može i Miljana. Narod voli šoumene, a ona to jeste. Sve najbolje joj želim u tom poslu - rekao je Ivan. 

Foto: printscreen

 



Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Bitka za Srbiju se nastavlja! Predsednik Vučić danas u Briselu sa zvaničnicima EU i na novoj rundi dijaloga
Politika

Bitka za Srbiju se nastavlja! Predsednik Vučić danas u Briselu sa zvaničnicima EU i na novoj rundi dijaloga

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić boravi u jednodnevnoj radnoj poseti Briselu, tokom koje će se odvojeno sastati sa predsednikom Evropskog saveta Šarlom Mišelom, evropskim komesarom za susedsku politiku i proširenje Oliverom Varhejijem i generalnim direktorom Direktorijata Evropske komisije za susedstvo i pregovore o proširenju Gertom Janom Kopmanom.

26.06.2024

06:59

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!
Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!

Dečak-ubica, Kosta K. (14) počinio je krvavi pir 3. maja prošle godine u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru kada je ubio devetoro učenika i radnika obezbeđenja ove vaspitno-obrazovne ustanove i od tog dana, on se nalazi na Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu.

25.06.2024

19:51

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija