• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Alo

03.08.2023

17:52

Oglasila se Marija Kulić - Ovo je prava istina o raskidu Miljane i Bebice!

printscreen

Rijaliti

Oglasila se Marija Kulić - Ovo je prava istina o raskidu Miljane i Bebice!

Podeli vest

U medijima je odjeknulo da su navodno Nenad Macanović Bebica i Miljana Kulić raskinuli u noći kada je ona bila gost u emisiji "Narod pita" sa Lazarom Čolićem Zolom.

Podsetimo, Lepi Mića je gostujući u emisiji otkrio detaljnije šta se dogodilo:

Foto: printscreen

 

- Danas sam seo sa Ivanom, popio sam piće i tu je bio moj prijatelj Nebojša. Iako je nisam ni video, ja sam protiv tih stvari, mene to ne interesuje. Ako je to uradio da bi pokazao neko prijateljstvo i drugarstvo to je loš način, meni a ni njemu to nije potrebno, danas me je zamolio nešto da mu pomognem i pomogao sam mu Lična dokumenta, čovek hoće da putuje. Rekao mi je da je Bebica zapalio iz Niša, da je u Beogradu kući i čuo sam da je Bebica zvao Ivana, Bebica mi je rekao da je bio u Novom Sadu da završi nešto i da je kući. To je informacija današnja. Ivan mi se žalio, rekao je da je posle rođendana bilo loše, a pre toga super - rekao je Mića.

Foto: Printscreen

 

Sada se oglasila Marija Kulić te je za medije demantovala navode da je došlo do prekida, uz reči da se planira zajedničko putovanje u Grčku na koje će ići i Nenad, porodično:

- To su gluposti. Bebica je otišao u Beograd na nekoliko dana jer ima obaveze koje mora da završi. Za koji dan će se vratiti u Niš, jer uskoro porodično putujemo na odmor u Grčku - poručila je ona.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Kosta K. je bio potpuno uračunljiv! Maloletni ubica hladnokrvno prijavio masakr
Veštaci na potezu

Kosta K. je bio potpuno uračunljiv! Maloletni ubica hladnokrvno prijavio masakr

Snežana Dunjić, punomoćnik porodice Dukić čija je ćerka Adriana ubijena 3. maja prošle godine u masakru u OŠ "Vladislav Rinikar", predložila je danas u nastavku parničnog postupka protiv porodice Kecmanović da se veštacima, koji će procenjivati ponašanje maloletnog ubice Koste K., dostavi i audio snimak njegovog razgovora sa operaterom policije kada je prijavio zločin.

20.06.2024

15:33

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Samo danas besplatan ulaz na bazene!
Kuća časti

Samo danas besplatan ulaz na bazene!

Kupališna sezona na bazenima kragujevačkog Sportsko-privrednog društva Radnički d.o.o. zvanično će biti otvorena u četvrtak 20. juna, a svi posetioci bazena prvog dana imaće besplatan ulaz i mogućnost besplatnog korišćenja suncobrana i ležaljki.

20.06.2024

07:50