• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

11.08.2023

17:57

Turisti napustili apartmane Anđele Đuričić?! Gosti besni: Zgadila nam se, ono je dno!

ATA Images

Rijaliti

Turisti napustili apartmane Anđele Đuričić?! Gosti besni: Zgadila nam se, ono je dno!

Podeli vest

Bivša rijaliti učesnica Anđela Đuričić napustila je "Zadrugu 6" sa jako lošom reputacijom, a sada su navodno posetioci apartmana koje njena porodica ima u Đenovićima otišli iz smeštaja kada su čuli čiji su!

Novinari su posetili njenu kuću koju preko leta izdaje turstima, a neki od njih su navodno odlučili da odu čim su čuli njeno ime, piše Kurir.

Foto: Informer

 

- Šta kažete? Ovo su apartmani od one Anđele? Užas, nisam znala. Mi odlazimo odavde odmah. I ovako mi se ne sviđa. Sad ću da kažem mužu da se kupimo i odlazimo. Ona mi se zgadila u "Zadruzi". Nisam pratila, ali su svi pričali samo o tome pa znam. Ono što je ona uradila i kako je osramotila svoju porodicu, ono je dno - rekla je zgrožena turistkinja.

Komšije bivše rijaliti učesnice kažu da su njeni roditelji i dalje osramoćeni, kao i da njihov susret nakon izlaska iz "Zadruge" bio prilično buran.

Foto: Antonio Ahel/ Printscreen/Booking.com

 

- Nisu njeni tu, najčešće su u Herceg Novom kod sina. Posebno sad u sezoni, kad ljudi i novinari dolaze. Svi znaju kako oni izgledaju. Oni su i dalje jako osramoćeni. O tome se ovde još mnogo priča. Bila je jednom ovde na nekoliko sati, ali laže da je sve prošlo u najboljem redu. Iz kuće su se čuli buka, vriska i plač. Njeni su vikali, dobro se sećam. Tog dana je otišla kod brata i više je nije bilo ovde - rekao je konobar iz obližnjeg restorana.

Jedna Anđelina poznanica kaže da joj u Crnoj Gori niko nije oprostio ponašanje u rijalitiju.

- Treba da je bude sramota do kraja života zbog svega. Svesna je ona toga. Zato i ne sme da poseti Đenoviće i da prošeta kao nekad ili da nam se javi. Došla je jednom u tajnosti, a sve je objavila tek kad je otišla. Toliko o tome - rekla je ta devojka.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!
Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!

Dečak-ubica, Kosta K. (14) počinio je krvavi pir 3. maja prošle godine u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru kada je ubio devetoro učenika i radnika obezbeđenja ove vaspitno-obrazovne ustanove i od tog dana, on se nalazi na Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu.

25.06.2024

19:51

Sport

Planeta

Konačno slobodan! Ovako sada izgleda Džulijan Asanž! (FOTO, VIDEO)
Planeta

Konačno slobodan! Ovako sada izgleda Džulijan Asanž! (FOTO, VIDEO)

Osnivač Vikiliksa Džulijan Asanž izjasnio se krivim po jednoj optužbi za pribavljanje i objavljivanje vojnih tajni SAD, kao rezultat dogovora sa tužiocima američkog Sekretarijata za pravosuđe, čime je obezbedio sebi slobodu, a time je završena i duga pravna saga koja je pokrenula debate o slobodi štampe i nacionalnoj bezbednosti.

26.06.2024

11:28

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija